Haberler

    İngiltere'den Haber Var: Yılmaz Vural'ı Tanımıyorum

    Cardiff City Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Dalman, Türk Teknik Direktör Vural'ı hiç tanımadığını ve adaylar arasında hiç düşünülmediğini açıkladı.

    Başta Daily Mail olmak üzere İngiliz gazetelerinde Cardiff City’ye alınacak teknik direktör adayları arasında üçüncü sırada gösterilen Yılmaz Vural’ı almayı akıllarından dahi geçirmediklerini söyleyen Kıbrıslı Türk Başkan Mehmet Dalman, Galler haber sitesi walesonline’a gönderdiği bildiride Norveç’te Molde takımını çalıştıran eski Manchester United futbolcusu Ole Gunnar Solskjaer ile görüşmelere başladıklarına dikkat çekerken “Olur olmaz birşey diyemem ama Ole ilk düşündüğümüz kişi. Resmi araştırmamız 5-10 gün sürer. Yılmaz Vural’ın Cardif City’e gelmesi söz konusu değil. Tamamen saçma bir iddia. Çıkartılan haberlere çok sinirlendim. Ben Yılmaz Vural ile hiç görüşmediğim gibi adını bile duymadım. Anlaşılan İngiltere’de kendisine promosyon yaptırıyor. Tamamen fantazi” diye konuştu.

    Kulübün Malezyalı milyarder sahibi Vincent Tan tarafından yeni teknik direktörü seçme talimatı verilen Dalman’ın bu çıkıyı Vural kanadında şaşkınlık yarattı.

    Galler haber sitesi Türkiye’de yayınlanan “Yılmaz Vural Premier Lig’de başlıklı yazıyı yayınlarken Yılmaza Vural’ın efsace teknik Direktör Alex Ferguson ile karşılaştırıldığı bölümü de okurlarına duyurdu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yılmaz Vural Daily Mail Galler Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title