Haberler

İngiltere'deki İlgiden Bunalan Hamilton İsviçre'ye Taşınma Kararı Aldı

Formula 1'de Sezonun En Dikkat Çekici İsimlerinden Olan ve Şampiyonluğu Son Yarışta Kaybederek Tarihi Bir Fırsatı Kaçıran Mclaren Pilotu Lewis Hamilton, Basının Aşırı İlgisi Nedeniyle İsviçre'ye Taşınma Kararı Aldığını Açıkladı.

Formula 1'de sezonun en dikkat çekici isimlerinden olan ve şampiyonluğu son yarışta kaybederek tarihi bir fırsatı kaçıran McLaren pilotu Lewis Hamilton, basının aşırı ilgisi nedeniyle İsviçre'ye taşınma kararı aldığını açıkladı.

F1'deki çaylak sezonu olmasına rağmen müthiş bir yıl geçiren ve şampiyonluğu son yarışta kaybeden 22 yaşındaki İngiliz pilot Lewis Hamilton, İngiliz medyasına yaptığı açıklamada, "İsviçre'ye taşınmaya karar verdim. Özel hayatıma çok fazla müdahale oluyor. Çok zorlu bir sezon geçirdim. Ancak arkadaşlarıma ve aileme yeterince zaman ayıramadım. İngiltere'de sinemaya gidemiyordum. Bir petrol istasyonunda tuvalete gitmek istediğimde insanlar imza almak için peşimden geliyorlardı" dedi.

Hamilton, İsviçre'deki yeni adresini ise açıklamadı.

(ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title