Haberler

İngiltere'de Yayınlanan Dizide Kırıkkale Üzerinden Türkiye'yi Vurdular

Güncelleme:

İngiliz yapımı Colleteral adlı dizide geçen diyalogda Kırıkkale için "Dünyanın en berbat yeri" ifadesi kullanılırken Türkiye için de "Sabah gözümüzü Türkiye'de açmadığımız her gün mutluyuz" denildi.

Son dönemlerde dizi ve filmlere ayırdığı bütçeyi artırmasıyla oldukça popüler hale gelen Netflix'te yayınlanan 'Collateral' adlı dizide geçen Kırıkkale diyaloğu sosyal medyada büyük bir ses getirdi.

KIRIKKALE ÜZERİNDEN TÜRKİYE'Yİ VURDULAR

Bahsi geçen skandal sahnede İngiliz İç İstihbaratı'ndan Sam Spence ile MI5'in insan kaçakçıları arasına ajan olarak yerleştirdiği Berna Yalaz arasında geçen diyalogda Kırıkkale dünyanın en berabet yeri olarak nitelendirilirken, Türkiye için de "Sabah gözümüzü Türkiye'de açmadığımız her gün mutluyuz" ifadeleri kullanılıyor.

İngiltere'de Yayınlanan Dizide Kırıkkale Üzerinden Türkiye'ye Vurdular

İşte ikili arasında geçen ve büyük tepki gören o diyalog;

Berna: Çocukluk arkadaşlarımın hayvan olduğunun farkındayım. Beraber büyüdük ve bana güveniyorlar. Çocukken birlikte Kırıkkale'deydik.

Sam: Hiç gitmedim.

Berna: Dünyanın en berbat yeri. İngiltere'ye beraber geldik. Sabah gözümüzü Türkiye'de açmadığımız her gün mutluyuz.

İngiltere'de Yayınlanan Dizide Kırıkkale Üzerinden Türkiye'ye Vurdular

İngiltere'de Yayınlanan Dizide Kırıkkale Üzerinden Türkiye'ye Vurdular

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kırıkkale Türkiye Mola Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (57)

Mehmet:

Kırıkkale''ye de Türkiye''ye de kurban olun siz

24
0
yanıtYanıtla
İNGİLİZTAYLARI:

Şehitler diyarı güzel KIRIKKALE ilimiz vatanseverliği ve ülkesine bağlılığı ile bilinir taşına toprağına kurban olsunlar KIRIKKALE ve TÜRKİYE nin

21
0
yanıtYanıtla
haylaz:

dünyanın en hain en vahşi en aşağılık milleti ingilizlerdir bırakın yapsınlar sömürgelerinde neler yaptıkları çanakkale savaşında nasıl aşağılık işler yaptıkları belli

19
1
yanıtYanıtla
hylm59:

Dünyanın en sevimsiz insanları ingilterededir. Orada olmadığım için Rabbime şükrediyorum.

18
1
yanıtYanıtla
....:

BEN CENNET MEMLEKETİM TÜRKİYE''DE DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM VE YAŞADIĞIM İÇİN HER GÜN ALLAH''IMA ŞÜKREDİYORUM. '' NE MUTLU TÜRK''ÜM, TÜRKİYELİYİM DİYEBİLENE''

18
0
yanıtYanıtla
VATAN SAĞOLSUN:

KAFAYA TAKMAYIN! İYİ Kİ ÇANAKKALE''DE MEZARLIKLARI VAR. TAM 102 YILDIR AYNI MESAJI ALDIKLARI İÇİN EZİKLİK İÇİNDELER. BİRİNCİSİ, BİZİM EVİMİZE GELENİ BİR ŞEKİLDE MİSAFİR EDERİZ. NİYETİ İYİ İSE KARNINI DOYURUR, YATAĞINI SERERİZ. YOOK NİYET BOZUK İSE YİNE YATAĞINI YAPARIZ, ÖLDÜRÜR, UPUZUN MEZARA YATIRIR, YİNE MİSAFİRPERVERLİĞİMİZİ GÖSTERİRİZ. DÜNYADA BAŞKA ÖRNEĞİ VARSA GÖSTERSİNLER. NEDEN KIRIKKALE DERSENİZ, ORDU MÜHİMMATI ORADA İMAL EDİLİYOR DA ONDAN. İNGİLİZİ ÖLDÜREN TÜFEK KIRIKKALE DE ORADA YAPILDI

18
0
yanıtYanıtla
Karslı:

Kendi ülkesini küçük görmek cehaletin belirtisidir. Dünyada o kadar berbat yerler var ki Türkiyenin en kötü yeri bile yanında cennet kalır. Büyük gördüğünüz Avrupa sürekli geri giderken Türkiye ilerliyor, at gözlüğünü çıkarın.

15
2
yanıtYanıtla
kara kutu:

hahaha. . . demek karsadan öyle görünüyor ''Avrupa sürekli geri giderken Türkiye ilerliyor'' türkiyede yasamadigimdan dolayi her gün dua ediyorum, ama benim sorun cografyadan degil icinde yasiyan halen insan olamiyanlardan dolayi.

yanıt0
yanıt1
Genel manada:

Türkiye düşmanları sizi! Sabah değil Allah size HiÇ göz açtırmasın(amin).

17
0
yanıtYanıtla
CONI:

yalan mi lan dogru diyo burda olsa gecim derdi felan adam ingiltere diyo boru mu

1
15
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title