Haberler

    İngiltere'de Karius Şaşkınlığı: Beşiktaş Macerası Kötü Başladı

    Güncelleme:

    İngiliz basını, Loris Karius'un Beşiktaş'ta çıktığı ilk maçla ilgili "hayal kırıklığı" yorumu yaptı, "Beşiktaş kariyerine şanssızlıkla başladı." ifadelerini kullandı.

    Beşiktaş'ın satın alma opsiyonuyla birlikte Liverpool'dan 2 yıllığına kiraladığı Loris Karius, siyah-beyazlı formayla ilk maçına Bursaspor deplasmanında çıkarken büyük bir şanssızlık yaşadı.

    Takımının Diafra Sakho'dan 85. dakikada yediği golde boşa çıkarak savunmasıyla birlikte gole sebebiyet veren Alman kaleci, İngiltere'de de herkesi şaşırttı.

    "BEŞİKTAŞ KARİYERİ ŞANSSIZLIKLA BAŞLADI"

    Tüm İngiliz medyasında Karius'un hatası ve yediği gol ön plana çıkarıldı. Daily Mail Gazetesi, 'Hayal kırıklığı' yorumunu yaparken, Daily Mirror ile Liverpool Echo gazeteleri de Karius'un Beşiktaş kariyerine şanssızlıkla başladığını duyurdu.

    Almanya'da da BİLD Gazetesi, 25 yaşındaki file bekçisinin ilk lig maçıyla alakalı detaylı bir haber paylaştı. Karius'un karşılaşmadaki kurtarışları ve goldeki hatası detaylı olarak ele alındı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Bursaspor Spor Haberler

    500

    Yorumlar (12)

    Hasan:

    Bıraksınlar bu işleri Karius Türkiye’ye gelebilecek en iyi kaleci muslera fln hikaye ilerleyen haftalarda herkes görecek .

    6
    17
    yanıtYanıtla
    RÜYA GÖREN MASUM SANA DİYOM:

    SEN O ZAMAN LİVRPL DA NE OLDUKLARINA BAK KALECİ KARŞILAŞTIRMAK İSTİYONDA ADAMLARIN ALMADIĞI KUPA YOK MAL

    yanıt0
    yanıt0
    Turan:

    Rüştü gelmiş geçmiş en iyi türk kaleciydi ancak Barcelona''da oynarken yaptığı saçma hataları hepimiz biliyoruz. Diğer yandan yorumlarda kıyasladığınız Muslera yediği gole ödül verilmiş, orta sahadan goller yemiş bir kalecidir. Fenerbahçeli Volkan''ın Şampiyonlar Ligi''nde nasıl tökezlediğini hepimiz biliriz. Sonuçta bu adamlar ya gol kurtaracak, ya da gol yiyecekler çünkü işleri bu. . . Kalkıp da 1 gol yedi diye bu kötü kalecidir, kötü oynadı demek akıl tutulmasından başka bir şey değil. . .

    19
    2
    yanıtYanıtla
    ....:

    ben maçi izledim güzel kurtarişlar yapti aslina bursali taraftarlarin yüzünde yedi golü kale arkasindaki taraftar sürekli küfür ve şişe atti karius korkmaya basladi şekilen şekillere girdi hakeme gitti şikayet etti ama nafile korkuttular tatli çocuğu bursalilar sever böyle tatli çocuklari

    14
    4
    yanıtYanıtla
    .ş.:

    Kurtardığı golü unutmayın maçın başında

    10
    6
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Karius her zaman iyi bir kaleci

    7
    2
    yanıtYanıtla
    holigan:

    adama ilk maçında çakmak su şişesi para fırlatırlar hoşgeldin türkiyeye karius

    7
    1
    yanıtYanıtla
    BJK:

    Adam ne yapsın hata DEFANSTA

    3
    4
    yanıtYanıtla
    Unitimsah:

    Uhhuuuuuuuu ;);;;;; hadi alin size 3 puan

    3
    3
    yanıtYanıtla
    vatandaş:

    adamda hata yok takımın defansı takımın tamamı kötü oynuyor

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title