Haberler

    İngiltere'de Dünya Kupası Öncesi Rooney Krizi

    Güncelleme:

    Dünya Kupasına hazırlanan İngiltere'de, Scholes ile söz dalaşına giren Rooney bir krize daha sebep oldu.

    Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan İngiltere Milli Takımı’nda Wayne Rooney krizi giderek büyüyor.

    İlk olarak Roy Hodston’ın “Ülkede Rooney takıntısı var. Eğer benim çalıştırdığım takımda oynamak istiyorsa saha içinde ve dışında çok çalışmalı. Formasının garanti olduğunu söyleyemem” demesiyle başlayan gerginlik, Paul Scholes’un açıklamaları ile devam etmişti.

    Rooney’nin eski gücünden uzak olduğunu savunan Scholes “En iyi zamanları geride kaldı. Artık ondan daha yetenekli ve arzulu genç isimler var. Bu isimlerden forma kapmak için çok çalışmalı” açıklamalarına yıldız golcünün verdiği cevap ise gerilimin tavan yapmasına neden oldu.

    Scholes’un eleştirilerine kulak asmayan Rooney “Başkalarının ne dediğiyle ilgilenmiyorum. Benim için önemli olan Roy Hodgson, teknik ekip ve yakınlarımın neler düşündüğü. Scholes uzun süre takım arkadaşımdı ama beni uzun zamandır takip etmiyor. Çoğu kişi onun benim antrenörüm olduğumu düşünüyor ama öyle değildi. Onun düşünceleri kendine” diyerek sert bir çıkış yaptı.

    Rooney, daha önce de Manchester United’da yedek kaldığı için Sir Alex Ferguson ile tartışmış, hatta takımdan ayrılmayı bile düşünmüştü. Ayrıca Louis van Gaal’in gelişinin ardından yaptığı açıklamada kaptanlığın Robin van Persie’ye verilmesi konusunda sıkıntı çıkaracağının sinyallerini vermişti.

    Manchester United’da kaptanlığı, İngiltere Milli Takımı’nda ise hücum hattındaki yerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Rooney’nin, Dünya Kupası boyunca nasıl bir ruh halinde olacağı merak ediliyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Manchester United Wayne Rooney Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title