Haberler

İngiltere Büyükelçisi Doğa İçin Kürek Çekti

İngiltere Büyükelçisi Nick Baird, Doğa ve Kültürel Korumayı Teşvik Etmek Amacıyla Royal Geographical Society Üyesi Jason Hayward Jones ile Birlikte Fethiye Kıyılarında Kano ile Gezinti Yaptı.

İngiltere Büyükelçisi Nick Baird, doğa ve kültürel korumayı teşvik etmek amacıyla Royal Geographical Society üyesi Jason Hayward Jones ile birlikte Fethiye kıyılarında kano ile gezinti yaptı.

Geniş güvenlik önlemleri altında Hillside önünden kano ile hareket eden ve kanodan rüzgarın etkisiyle düşen İngiltere Büyükelçisi Nick Baird şiddetli rüzgar ve dalga nedeniyle sadece Boncuklu koyuna kadar ilerleyebildi.

Sualtı Araştırmaları Derneği üyeleri ile Royal Geographical Society üyesi Jason Hayward Jones'un oluşturduğu ekip Akdeniz, Ege ve Marmara kıyılarında Sahil Keşif Seferi adı altında başlatılan proje eşliğinde yaklaşık 3 bin 500 kilometrelik Antakya ve İstanbul arasında saptanmış rota boyunca kürek çekerek yolculuk yapacak. Projede çevresel gözlemler yapılacak, kıyılardaki il ve ilçe merkezlerinde gerçekleştirilecek etkinlikler ile deniz ve kıyı alanlarını tehdit eden çevresel sorunlar anlatılacak.

İngiltere Büyükelçisi Nick Baird yaptığı açıklamada, "Gerçekten çok zor ama biz zoru başarmak için burada yer alıyoruz. Deniz çok güzeldi. Gerçekten şaheser bir görüntü var burada doğanın muhteşemliğini en net galiba Fethiye kıyılarında görmek mümkün, çok yerler gezmiş olmama rağmen Türkiye, özellikle Fethiye gerçekten tek kelimeyle muhteşemdi. İki defa düşme tehlikesi geçirdim ama daha önceleri ben bu denemeleri yapmıştım. Bundan dolayı kolaylıkla su yüzüne çıktım benim için hiç sorun olmadı. İskoçya'da

ve Amerika'da da denedim ama sular biraz daha ağırdı" dedi.

(MB-AT-FD-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title