Haberler

İngiltere Başkonsolosluğu'nda Anma

20 Kasım 2003'te İngiliz Konsolosluğu Binasına Yönelik Düzenlenen Bombalı Saldırıda Hayatını Kaybedenler Olayın Yıldönümünde Anıldı. İngiliz Konsolosluğu Çalışanları, Konsolosluk Binası Önüne Kırmızı Karanfillerden Oluşan Çelenk Bırakarak Saygı Duruşunda Bulundu. Çelenkin Üzerinde, "20 Kasım 2003...

20 Kasım 2003`te İngiliz Konsolosluğu binasına yönelik düzenlenen bombalı saldırıda hayatını kaybedenler olayın yıldönümünde anıldı. İngiliz Konsolosluğu çalışanları, konsolosluk binası önüne kırmızı karanfillerden oluşan çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu. Çelenkin üzerinde, ¨20 Kasım 2003`te yapılan terörist saldırı sonucu kaybettiğimiz bütün meslektaşlarımız, komşularımız ve dostlarımız anısına... Onların yasını bugün tutuyoruz ancak onlar bir gün değil hergün kalbimizdiler¨ yazılı kart konuldu.

KARDEŞİNİN ÖLDÜĞÜ YERE KARANFİLLER BIRAKTI

İngiliz konsolosluğuna komşu lokantasında bulunduğu sırada patlama ile hayatını kaybeden Adem Tezel`in ablası Kıymet Lilan da kardeşini anmak ve terörizmi kınamak için olay yerine karanfil bıraktı. Lilan, ¨Ben burda kardeşimi kaybettim hiç suçu yokken. Sabah geliyor, dükkanını açıyor, ailesini geçirmek derdinde. İşte terörizmin yaptığı. 1 aylık yuva yıkıldı. Kendisi de bu tür olaylara çok karşıydı ama kader onu buldu. Terörü lanetliyoruz. Kaç aile perişan oldu. Hiç suçu olmayan insanlar hayatını kaybetti. Acısını unutmuş değiliz, unutamayız da¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title