Haberler

    İngiltere Ajanlarını Arıyor

    Hükumet resmi sitesinde yayılnana bu iş ilanı herkesi şaşırttı

    Yusuf Tansu Büyüktalaş - - Geçtiğimiz günlerde İngiltere Hükumeti'nin resmi sitesinde yayınlanan bir iş ilanı, 007 hayranlarını heyecanlandırdı. Bu ilana göre devlet, vatandaşlarının güvenliği ve huzuru açısından gizli ajanları göreve çağırıyordu. Ayrıca eğitimsiz olan adayları da bu işe elverişli hale getirecekti.

    Ayrıca bu iş kapsamı içerisinde uygun görülen adaylar işe başladıkları takdirde bazı yabancı ülkelere göreve gönderilecek, buralarda haberalma işlerinde bulunacak ve bunun yanısıra çeşitli casusluk ekipmanları da devlet tarafından karşılanacaktı. Elbette bu bir şaka. Sitenin haberi yayınlamasından sadece 5 dakika sonra yetkililer içeriği hemen ortadan kaldırdı.

    İş ilanını yayınlayan kişilerin uzaktan erişim ile site güvenlik ağını aştıklarını ve bu açıklardan faydalanarak böylesi bir iş ilanını yayınladıkları anlaşıldı. İngiltere Hükumeti, resmi siteleriyle ilgili güvenlik prosedürlerini tekrar gözden geçirme kararı aldı.

    Yusuf Tansu Büyüktalaş - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title