Haberler

    Manchester City ile Arsenal, Çağlar Söyüncü'yü Gözüne Kestirdi

    Güncelleme:

    İngiliz ekiplerinden Manchester City ile Arsenal, Freiburg'da forma giyen Çağlar Söyüncü'nün transferi için görüşmelere başladı.

    A Milli Futbol Takımımız ve Türk futbolunun yükselen değerlerinden Çağlar Söyüncü rotasını İngiltere'ye kırıyor. Avrupa'nın en iyi ve en çekişmeli ligi olarak görülen Premier Lig'in dev kulüpleri Arsenal ve Manchester City, Çağlar için adeta bir yarışa tutuştu.

    Uzun bir süredir Arsenal'in takibinde olan genç stoper, son anda City ile de görüşmelere başladı. Şu anda Bundesliga'da Freiburg forması giyen Çağlar'ın menajerinin dün itibariyle Londra'da Manchester City ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

    ARSENAL, MANCHESTER CITY'NİN ÖNÜNDE

    Edinilen bilgiye göre, daha önce 2015-16 sezonunda bir diğer Türk yıldız Enes Ünal'ı kadrosuna katan City, şimdi de 21 yaşındaki savunmacıyla ilgileniyor. Ancak transfer görüşmelerinde Arsenal'in elinin daha güçlü olduğu ifade edildi. Topçuların sezon başından beri kadrosunda görmek istediği Çağlar için transferde ciddi bir yatırım ayarladığı ve bu nedenle hazırlıkların tamam olduğu aktarıldı. City'nin son anda araya girip, ihtimallerini zorlayacağı dile getirildi.

    Dün itibariyle de City-Çağlar Söyüncü cephesinde ilk görüşmeler yapıldı. Arsenal'in de yakından izlediği bu görüşmelerin kısa sürede sonuçlanması bekleniyor. Öte yandan, İngiliz basınında, Arsenal'in 30 milyon sterlin değerinde bir parayı gözden çıkardığı ve teklif konusunda en güçlü takım olduğunu da bildirildi.

    "TEMPOLU, OYUNU İYİ OKUYOR"

    Çağlar Söyüncü'nün İngiltere'ye transfer olma ihtimali, Ada basınını heyecanlandırdı. Daily Mail Gazetesi, milli stoperle ilgili detaylı bir analiz yazısı yayımladı. Gazetenin detayında Çağlar ile ilgili, "Top hakimiyeti iyi, hava toplarında etkili, tempolu ve oyunu iyi okuyor" ifadeleri kullanıldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Freiburg Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
    500

    Yorumlar (4)

    pazar:

    Beşiktaş alıp satacak onu

    1
    4
    yanıtYanıtla
    fenerlitolga:

    transfer olsun nede olsa altinorduya da para gelecek transferinden. . . insaALLAH olur transferi

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Bencee:

    Arsenal e gitsin orada yedek olur sene ye 11 de çıkmaya başlar M. City de şans bulacağını sanmıyorum Enes Ünal gibi olur!

    1
    0
    yanıtYanıtla
    GERÇEK GS LI:

    Bu çocuk kimsenin yedeği kalmaz. Onu gördükçe Johan Cruyff u görmüş gibi hissediyorum.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title