Haberler

İngiliz Nine 100. Yaşını Bodrum'da Kutladı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Tatilini Geçiren İngiliz Nine Elizabeth Marion Jarvis 100 Yaşını Votka İçerek ve Rock'ın Roll Yaparak Kutladı. Bodrumlu Turizmci Derya Akbaş'ın İngiliz Eşinin Büyük Annesinin Annesi Olan Marion Jarvis Uzun Yaşamanın Sırrını Futbol Oynamaya ve Yüzmeye Bağladı. Doğum Gün...

MUĞLA`nın Bodrum İlçesi`nde tatilini geçiren İngiliz nine Elizabeth Marion Jarvis 100 yaşını votka içerek ve rock`ın roll yaparak kutladı. Bodrumlu turizmci Derya Akbaş`ın İngiliz eşinin büyük annesinin annesi olan Marion Jarvis uzun yaşamanın sırrını futbol oynamaya ve yüzmeye bağladı. Doğum günü pastasındaki mumları bir çırpıda söndüren Jarvis, Türk damadıyla bol bol dans etti.

Eşi, oğlu ve torunları İngiltere`nin Nottingham Forrest takımında futbol oynayan 100 yaşındaki İngiliz Elizabeth Marion Jarvis dinçliği, hareketliliği ve neşeli tavırlarıyla görenleri şaşkına çevirdi. Bodrumlu turizmci, Gümbet`deki Sami Otel`in yöneticisi Derya Akbaş`ın (35) İngiliz eşi Kate Akbaş`ın (30) büyük annesinin annesi olan ve yaz aylarını Bodrum`da geçiren Nottingham`lı Elizabeth Marion Jarvis 100`üncü yaşını Bodrum`da torunları ve akrabalarıyla birlikte kutladı.

Sami Otel`de düzenlenen doğum günü partisine tatilde bulunan İngiliz turistler de büyük ilgi gösterdi. Elvis Presley kostümlü orkestra elemanlarının çaldığı parçalarla rock`ın roll yapan Jarvis`in dinçliği, neşesi dikkat çekti. Nottingham Forrest`in eski futbolcusu olan torunu Bob Norrnis`in de katıldığı doğum günü için hazırlanan özel pastayı torunlarının çocuklarıyla birlikte kesen ve mumlara bir çırpıda söndüren 1.78 metre boyunda 65 kilo ağırlığındaki Jarvis, turizmci Türk damadı Derya Akbaş ile de gece boyunca dans etti.

Jarvis, hayatının en mutlu günlerini Bodrum`da geçirdiğini ve ömrü yettiğince her yıl Bodrum`a geleceğini belirterek, ``Eşim ve çocuklarım sürekli futbol oynuyorlardı, torunlarım da futbol oynuyor. Ben de futbol oynar ve yüzerdim. Şimdi bol bol yürüyorum, sebzeyle besleniyorum. Hiçbir şeyi dert etmiyorum, bol bol eğleniyor, gülüyorum. Nottingham Forrest`in hiçbir maçını kaçırmıyorum. 90 yaşımdan sonra Bodrum`u tanıdım. Bodrum tutkunu oldum. Yılda iki kez gelmezsem rahat edemiyorum. Burası gerçek bir cennet`` dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title