Haberler

İngiliz Kraliyet Ailesinin İki Eltisi İlk Kez Yan Yana Görüldü

Güncelleme:

İngiliz kraliyet ailesinin iki gelini Kate Middleton ve Meghan Markle ilk kez yan yana kamuoyunun karşısına çıktı. İki eltinin göz göre gelmemesi dikkat çekti.

İngiliz kraliyet ailesinin iki gelini Kate Middleton ve Meghan Markle ilk kez yan yana kamuoyunun karşısına çıktılar. Prens William ile Prens Harry'nin hayat arkadaşlarının bir araya geldiği etkinlikle ilginç anlar da yaşandı.

PRENS WİLLİAM'IN KARISI 3. KEZ HAMİLE

Sandringham'daki St Mary Magdalene Kilisesi'ndeki tören başlamadan önce Kraliyet ailesi soğuk havaya aldırmadan saatlerce kendilerini bekleyen meraklıları selamladı. Bu geçiş sırasında en çok ilgi gören iki kişi vardı. Biri Prens William'ın üçüncü bebeğine hamile olan karısı Kate Middleton, diğeri de Prens Harry'nin nişanlısı Meghan Markle.

EŞLERİYLE EL ELE YÜRÜDÜLER

İki gelin kamuoyu karşısına ilk kez birlikte çıktı. İkisi de eşleriyle el ele tutuşarak yürüyen Middleton ve Markle, kendilerine sevgi gösterisinde bulunan halka gülerek ve el sallayarak karşılık verdi.

BİRBİRLERİNE BAKMADILAR

Middleton ve Markle bir ara da yan yana yürüdüler. Ama ikilinin bu anlarda bile birbirlerine bakmaması onun yerine ya eşleriyle ya da etraftaki hayranlarıyla ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Kate Middleton Prens William Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (4)

nazan:

kate de az değil he vallaha meghan''a sarayları dar ederse şaşırmam

4
1
yanıtYanıtla
ben şok:

kate çok güzel bence. . Ama diğeri o kadını nereden buldu ve hangi kafayla kendine eş yaptı ben bilmiyor:/

2
2
yanıtYanıtla
..........:

NERDESİN MALBATROS

2
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU NE KARDEŞİM BANA NE İNGİLİZİN ELTİSİNDEN HABERE BAK YA. . YETER ARTIK HABER YAPIN LÜTFEN. .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title