Haberler

İngiliz Köyü 30 Milyon Dolara Satılıyor

Güncelleme:

İngiltere'nin North Yorkshire bölgesinde bulunan West Heslerton köyü, içindeki 21 odalı malikane, 43 ev ve yerel barla birlikte 30 milyon dolara satışa çıkartıldı.

İngiltere'nin Yorkshire bölgesinde bulunan tarihi 'West Heslerton' köyünün tamamı 30 milyon dolara satışa çıkarıldı. 2010'da ölen ve mirasçısı olmayan köyün sahibi kadının, yeni sahibine kiraların yükseltilmemesini vasiyet ettiği belirtildi.

AİLENİN SON ÜYESİ 2010 YILINDA VEFAT ETTİ

150 yıldır köye sahip olan ailenin son üyesi Eve Dawnay'ın 2010 yılında 84 yaşındayken hayata veda ettiği ancak mirasında West Heslerton'u kime bırakmak istediğini belirtmediği açıklandı. Bu nedenle öldüğü sırada hiç bir yakın akrabası bulunmayan Dawnay'in mal varlığının bir çok kişi arasında bölüştürüldüğü belirtildi.

Şimdi köyün yeni sahiplerinin düşük kiraları ve canlı sosyal yaşamı ile "mutlu bir yer" olduğu belirtilen West Heslerton'ın tamamını tek bir kişiye satmak istediği açıklandı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Dünya Haberler

500

Yorumlar (2)

ÇÇ:

AKP BURAYI GÖRMESİN HEMEN GÖKTELEN YAPAR UYDURUK TOKİYE SATAR AVANTA ALIR BİRDE KUDELE KESERLER LEŞ YİYİCİLERİ

12
7
yanıtYanıtla
BARİ BİRAZ TARİH OKUSAYDIN:

Elin gevuru ingiliz tek tanrılı dine 500 kusur yıl önce girmiş. Peki gevur kim bu durumda?

2
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title