Haberler

İngiliz Ekibi Everton, Cenk Tosun'a Yıllık 4 Milyon Euro Teklif Edecek

Güncelleme:

İngiliz ekiplerinden Everton, Beşiktaş'tan transfer edeceği Cenk Tosun'a 4 milyon eurodan 4 yıllık teklifte bulunacak.

Everton, Cenk Tosun için Beşiktaş'ın kararını bekliyor. Bir hafta önce Siyah Beyazlılar ile temasa geçen İngiliz ekibi, golcü oyuncuyu kadrosuna katmakta ısrar ediyor.

Beşiktaş ile bonservis bedeli pazarlığına devam eden Everton, transferi 20 milyon Euro seviyesinde tamamlamayı planlıyor.

PALACE'A RET, EVERTON'A KABUL

Cenk ile görüşen başkan Fikret Orman, durumu milli oyuncuya da detaylı şekilde aktardı. Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace'ın teklifine sıcak yaklaşmayan Cenk, Everton transferine ise olumlu baktığını Başkan Orman'a iletti.

YILLIK 4 MİLYON EURO KAZANACAK

İngiliz ekibi, Beşiktaş ile anlaşma sağlamasının ardından Cenk ile masaya oturacak. 26 yaşındaki oyuncuya 4 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlanan Everton, Cenk'e yıllık 4 milyon Euro ücret önerecek.

Anlaşmanın sağlanması halinde İngiltere'ye gidecek olan Cenk, 4 yıllık sözleşmeye imza atacak.

(NTVSpor)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cenk Tosun Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

seko:

bir fenerbahçeli olarak soruyorum everton beşiktaştan dahamı kariyerli?beşiktaşın en kötü şampiyonlar ligi olmasa uefaya gidebilecek bir kapasite de yani cenkin kariyer uğruna beşiktaştan evrtona gitmesini hiç tasvip etmiyorum. avrupada bir takıma gidiceksen beşiktaştan daha iyi bir takım olması ve ilk 11''de olması herzaman seçenek olmalı. evertone gidip yedek bekledikten sonra bi icraat yapamadıktan sonra ne o paranın önemi var nede gittiğin takımın. .

14
2
yanıtYanıtla
TANJU:

KİME GİDİYORSA GİTSİN 11 E GİREMEZ. . GİDENLER TEK TEK DÖNÜYOR . .

yanıt1
yanıt6
kayserili:

BU HABERİ YAZAN ARKADAŞ İNGİLTEREDE FUTBOLCULAR VERGİSİNİ KENDİ ÖDÜYOR BUDA DEMEKTİRKİ BEŞİKTAŞTAN AŞAĞIYA GELİR MAAŞI BİRAZ FAZLA PALVRA ATSAYDIN OLURDUYA NEYSE SENDE İNANMIYORSUN GİDECEĞİNE DAHA DOĞRUSU 20 MİLYONUVERMEZLER ONA BELKİ 5 EDER

2
12
yanıtYanıtla
TOSUN PAŞA:

IH IH KAYSERİ IH H KAYSERİ :D

yanıt3
yanıt1
hakan yakin:

aman bir an once git

2
7
yanıtYanıtla
Alivanbe:

simdi.gitsin.yoksa.seneye.adanada.oynar

6
2
yanıtYanıtla
TANJU:

HANİ REAL MADRİDE GİDİYORDU NE OLDUUU ALOOOOOOOOOOO

2
6
yanıtYanıtla
Kartal:

Senide alıp beraber gideceksiniz

yanıt0
yanıt0
Almanyadan:

Senilen gurur duyoruz Cenk, burdaki yorumlar Aynen kedi uzanamadigi ete mundar dermis misali. Gurbetdeki Genclerimize örnek birisin. Sonucta maksat Para kazanmak. Senin hirsin Ardada olsaydi degeri 40 million olurdu simdik 10 bile etmez. Kiskanmayin calisin sizinde olsun hahahaha

4
3
yanıtYanıtla
fanatikte kına yakacak:

demedi demeyin. beşiktaş öpsün seni.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title