Haberler

İngiliz Ekibi Arsenal, Cengiz Ünder İçin 50 Milyon Sterlin Hazırladı

İngiliz ekibi Arsenal, Roma'da forma giyen Cengiz Ünder'in transferi için 50 milyon sterlinlik teklif hazırladı.

İtalya Serie A takımlarından AC Roma'nın parlayan yıldızı Cengiz Ünder, Arsenal ile anılmaya devam ediyor. Guardian Gazetesi, Avrupa'da en çok konuşulan transferlerden birinin Cengiz Ünder olduğunu vurguladı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Roma'da son 2 sezondur performansıyla dikkatleri toplayan Cengiz Ünder, transfer gündeminden düşmüyor.

FİYATI 50 MİLYON STERLİN

Guardian Gazetesi, Cengiz Ünder ile ilgili Arsenal'in ciddi olduğunu kaydetti. 50 milyon sterlinlik teklifin konuşulduğu belirtilirken, genç yıldızın Londra kulübüyle anlaşma durumunun Avrupa'nın en çok konuşulan transfer haberlerinden olduğu dile getirildi.

İngiliz Ekibi Arsenal, Cengiz Ünder İçin 50 Milyon Sterlin Hazırladı

DEVLER PEŞİNİ BIRAKMIYOR

21 yaşındaki yıldızın, Arsenal'in kadrosunda istenen seviyede olduğu kaydedildi. Cengiz'in Bayern Münih, Manchester City, PSG ve Manchester United tarafından da izlendiği ancak Arsenal'in çok ciddi olduğu aktarıldı. The Guardian Gazetesi, Toni Kroos ile beraber Cengiz Ünder'in şu anda transfer piyasasında en popüler oyuncu olduğu aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Cengiz Ünder Sterlin Roma Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Dürbünlü:

Kardeşim Cengiz:Disiplini elden aslaa bırakma,,antremanlarında çok titiz ol.5 vakit namazını devamlı kıl,karıya kıza aldanma,içkiden kumardan ve kötü arkadaşlardan uzak dur.Annenin babanın devamlı dualarını al,Beni dinlersenen sırtın aslaa yere gelmez aslanım.

21
0
yanıtYanıtla
Rizespor’lu:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt14
yanıt0
SEN BOZULMA BARİ ADAMIM:

BU MEMLEKET SENİNLE GURUR DUYUYOR. . HEP BÖYLE DEVAM ET. . ŞIMARMA. . MAGAZİN OLMA. . ÇOK ÇALIŞ. . DUALARIMIZ SENİNLE YOLUN AÇIK OLSUN. . DAHA İYİ YERLERE GELECEKSİN. .

16
2
yanıtYanıtla
son samuray:

sakın bozulma. karakterini koru. diğerlerine bakma. örnek alma. kendin gibi ol. anana babana layık ol. Türk milletine layık ol.

16
1
yanıtYanıtla
Hakan sahiner:

Cengiz çok iyi bir kumaş milli takımda adam akıllı bir futbol oynamadığı için yani takım oyunu oynamadığı için cengiz kendini gösteremiyor. bizim milli takımda ronaldoda olsa kendini gosteremez

10
1
yanıtYanıtla
eses:

cengiz ve dıyerleride vatan sevgisi olmadığı için ıyı oynamıyorlar mıllı takımda , , , , , , türkıye sevgisi yok çogu böyle

yanıt0
yanıt2
Jül Sezar:

arda turanı gorur gıbıyım. onde at. madrıde transfer oldu sonra barca ya sonrası aleyna tılkıden dıpsız kuyu. cengız umarım bıraz haberlere bakıyordur. ardayı ornek almaz

4
0
yanıtYanıtla
esesli:

milli takımına faydası olmayan kasti ıyı oynamayan bu herifi sevmem

0
3
yanıtYanıtla
cordi alba:

Cengiz''in iyi yerlere gelmesi tabi ki temennimiz ama milli takımda yokları oynuyor. hayırlı olsun.

3
0
yanıtYanıtla
gssssssss:

gs lilere uymasın

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title