Haberler

İngiliz Ekibi Arsenal, Çağlar Söğüncü Transferinde Sona Geldi

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal, milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün transferinde sona yaklaştı. Genç oyuncunun menajeri tarafından da bu gelişme doğrulandı.

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Freiburg forması giyen milli oyuncu Çağlar Söyüncü'nün İngiliz devi Arsenal'e transferinde sona gelindi. Arsenal'in, Çağlar için Freiburg'a 35 milyon Sterlin tutarında bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Genç oyuncunun menajeri Mustafa Doğru, Arsenal şef gözlemcisi Sven Mislintat'ın, Borussia Dortmund'da çalıştığı dönemden itibaren Çağlar'la ilgilendiğini belirtti ve şöyle devam etti, "Onu ilk olarak Almanya'da [Borussia Dortmund'dayken] gözlemledi. Sven, Çağlar'la ilgileniyor. Görüşmeler sürüyor ve transfer için tek pürüz bonservis bedeli. Neler olacağını göreceğiz." dedi.

MISLINTAT 2017 YILINDA ARSENAL'E KATILDI

Mislintat, 2006 yılında çalışmaya başladığı Borussia Dortmund'da 2017'ye kadar kaldı ve 2017 yılında Arsenal'in gözlem ekibine katıldı.

Son yıllarda savunmada büyük zafiyet yaşayan Arsenal, 2017-18 sezonunda ligde 51 gol yiyerek bu alanda, sezonu ilk 7 sırada bitiren takımlar arasında son sırada yer aldı.

2016 yazında Spor Toto 1. Lig ekibi Altınordu'dan Freiburg'a transfer olan Çağlar, Bundesliga'da son iki sezonda oynadığı futbolla en potansiyelli stoperler arasına adını yazdırmayı başardı.

Öte yandan Türkiye Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun da gözdelerinden olan Çağlar, milli formayla 15 maça çıktı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

erhan:

bu keko ile ne yapacak arsenal iyice sapitti bu ingilizler

1
10
yanıtYanıtla
KRAL ALEX:

BEŞ PARA ETMEZ ARSENAL TIK TIK

3
7
yanıtYanıtla
Arsenaldan bahsediyoruz.:

bir düşünür

yanıt0
yanıt0
TANJU:

ULAN BU KOCA KAFAYI NE YAPSINLAR

0
3
yanıtYanıtla
gubu:

Yorumlara bakınca sadece ilkokul bebelerinin Türk futbolunu takip ettiğini anlaşılıyor. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title