Haberler

İngiliz çiftin kapısının önündeki idrar lekesi, postacıya ait çıktı

Güncelleme:

İngiltere'nin Londra kentinde yaşayan bir çift yerleştirdikleri güvenlik kamerası sayesinde, bir postacının kapılarının önüne idrarını yaptığını ortaya çıkardı.

İngiltere'de bir çift, kapı önüne yerleştirdikleri güvenlik kamerası sayesinde bir postacının sürekli kapılarının önlerine idrarını yaptığını ortaya çıkardı.

GÜVENLİK KAMERASI YERLEŞTİRDİLER

Londra'da yaşayan bir çift, oturdukları dairenin kapısında sürekli idrar lekesi görüyordu. Çift, olay birkaç kez tekrarlanınca kimin yaptığını bulmaya karar vererek; kapının dışına bir güvenlik kamerası yerleştirdi.

MEĞER POSTACI YAPIYORMUŞ

Çift birkaç gün sonra kamera kayıtlarına baktığında hayatının şokunu yaşadı. Elli yaşlarındaki bir postacının postaları dağıtmak için girdiğini; kapılarının önüne idrarını yapıp diğer postaları dağıtmaya devam ettiğini gördü.

İngiliz çiftin kapısının önündeki idrar lekesi, postacıya ait çıktı

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Çiftin, görüntüleri internette yayınlamasından sonra Kraliyet Post konuya ilişkin bütün çalışanlarından örnek davranışlar beklediklerini ve olay ile ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Londra Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (26)

Abdullah:

Bölgesinin sınırlarını işaretlemiştir, öbür postacılar bilsin diye ;-)

39
0
yanıtYanıtla
po st:

medeni insanlar ingilizler:))))

26
1
yanıtYanıtla
çiş:

Napsın adam tutamamış işte

7
16
yanıtYanıtla
ÇİSSİZ:

Senin de yolun aynı gibi

yanıt5
yanıt1
uCube:

Ne adamsın var ya! Her seferinde o binaya gelince mi tutamıyor adam yani? ;)))

yanıt12
yanıt0
DJ BORİS BREJCHA:

KIT BEYİNLİ

yanıt3
yanıt1
Antartikalı:

Adamın genlerine işlemiş bu hareket. Biliyorsunuz Çok özendiğimiz Avrupa''nın daha 150-200 yıl öncesine kadar binalarında tuvalet bulunmazdı.

22
1
yanıtYanıtla
misafir:

bizim bazı şehirlerimizin bazı evlerinde hala yok

yanıt1
yanıt2
ttk:

öküz avrupalı, medeniyetsiz. Bunların alayı böyle.

12
1
yanıtYanıtla
HAKLI YAZAR:

iz bırakanlardan olmak istemiş ve başarmış :))

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title