Haberler

İngiliz Basınından Galatasaray-Arsenal Maçına Dikkat Çeken Notlar

İngiliz basınından Galatasaray-Arsenal maçına dikkat çeken notlar KOVULMANIN EŞİĞİNE GELEN ARSENE WENGER'E GALATASARAY'DAN TURKİSH DELİGHT (TÜRK LOKUMU) RAMSEY'İN 30 METREDEN ATTIĞI GOL AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN BUGÜNE KADAR Kİ EN İYİ GOLÜ MÜ ARSENAL'Lİ GÜVENLİK GÖREVLİLİLERİ ARENA'DA ARSENE WENGER ALEYHİNE OLAN AFİŞİ ASTIRMADILAR Faruk ZABCILONDRA, (DHA) Galatasaray'ı, Arsenal karşısındaki maçında eski yıllara kıyasla zayıf bulan İngiliz basını, Ramsey'in 30 metreden 29. dakikada attığı 3. golü Şampiyonlar Ligi'nin bugüne kadar ki en iyi golü ilan etti.

İngiliz basınından Galatasaray-Arsenal maçına dikkat çeken notlar

KOVULMANIN EŞİĞİNE GELEN ARSENE WENGER'E GALATASARAY'DAN TURKİSH DELİGHT (TÜRK LOKUMU)

RAMSEY'İN 30 METREDEN ATTIĞI GOL AVRUPA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NİN BUGÜNE KADAR Kİ EN İYİ GOLÜ MÜ

ARSENAL'Lİ GÜVENLİK GÖREVLİLİLERİ ARENA'DA ARSENE WENGER ALEYHİNE OLAN AFİŞİ ASTIRMADILAR

Faruk ZABCILONDRA, (DHA)

Galatasaray'ı, Arsenal karşısındaki maçında eski yıllara kıyasla zayıf bulan İngiliz basını, Ramsey'in 30 metreden 29. dakikada attığı 3. golü Şampiyonlar Ligi'nin bugüne kadar ki en iyi golü ilan etti.

The Sun,Ramsey'in golünü spor ekinin kapağına koyarken Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar atılan en büyük gol müydü manşetini attı.

Kovulmanın eşiğine gelen Arsene Wenger'e, Galatasaray'ın Turkish Delight (Türk lokumu) vererek kurtardığını yazan İngiliz gazeteleri, Arena'da Arsenal'li yetkililerin Arsene Wenger'in gitmesini isteyen bir afişin asılmasını engellediklerine dikkat çekti.

RAMSEY, YUHALAMALARI ALKIŞA ÇEVİRDİ

Daily Mail'in haberine göre, tribüne gelip afişi engelleyen Arsenal'li görevliler, üzerinde Wenger defol yazılı afişin stat kurallarına uymadığını söylediler.

The Guardian gazetesi Ramsey'in kovulmanın eşiğindeki Wenger'e yıldırım gibi Turkish Delightı (Türk Lokumu) başlığını atarken, The Independent zamanında formuna dönen Ramsey'in takımını ateşlediğini yazdı. The Times Ramsey acımasız vuruşunu tekrar keşfetti derken, The Daily Telegraph, Ramsey'in yuhalamaları alkışa çevirdiğini vurguladı.

İki gündür Arsene Wenger'in gitmesi için kampanya yapan The Sun gazetesi, Arsene Wenger'in elinde bol sayıda yedek futbolcu olduğuna işaret etti.

Daily Mirror, Arsene Wenger aleyhine protestoların sona erdiğini ve Arsenal'deki krizin 4-1'lik Galatasaray galibiyetiyle bir haftalık duracağını ileri sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arsene Wenger Galatasaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title