Haberler

İngiliz Basınında Galatasaray-Arsenal Maçı Yorumları

Güncelleme:

Galatasaray'ı, eski yıllara kıyasla zayıf bulan İngiliz basını, Ramsey'in 30 metreden attığı 3. golü Şampiyonlar Liginin bugüne kadar ki en iyi golü ilan etti.

Galatasaray'ı, Arsenal karşısındaki maçında eski yıllara kıyasla zayıf bulan İngiliz basını, Ramsey'in 30 metreden 29. dakikada attığı 3. golü Şampiyonlar Ligi'nin bugüne kadar ki en iyi golü ilan etti.

The Sun,Ramsey'in golünü spor ekinin kapağına koyarken "Şampiyonlar Ligi'nde bugüne kadar atılan en büyük gol müydü? manşetini attı.

Kovulmanın eşiğine gelen Arsene Wenger'e, Galatasaray'ın Turkish Delight (Türk lokumu) vererek kurtardığını yazan İngiliz gazeteleri, Arena'da Arsenal'li yetkililerin Arsene Wenger'in gitmesini isteyen bir afişin asılmasını engellediklerine dikkat çekti.

RAMSEY, YUHALAMALARI ALKIŞA ÇEVİRDİ

Daily Mail'in haberine göre, tribüne gelip afişi engelleyen Arsenal'li görevliler, üzerinde "Wenger defol " yazılı afişin stat kurallarına uymadığını söylediler.

The Guardian gazetesi "Ramsey'in kovulmanın eşiğindeki Wenger'e yıldırım gibi Turkish Delightı (Türk Lokumu)" başlığını atarken, The Independent zamanında formuna dönen Ramsey'in takımını ateşlediğini yazdı. The Times "Ramsey acımasız vuruşunu tekrar keşfetti" derken, The Daily Telegraph, Ramsey'in yuhalamaları alkışa çevirdiğini vurguladı.

İki gündür Arsene Wenger'in gitmesi için kampanya yapan The Sun gazetesi, Arsene Wenger'in elinde bol sayıda yedek futbolcu olduğuna işaret etti.

Daily Mirror, Arsene Wenger aleyhine protestoların sona erdiğini ve Arsenal'deki krizin 4-1'lik Galatasaray galibiyetiyle bir haftalık duracağını ileri sürdü. - Londra

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arsene Wenger Galatasaray The Sun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title