Haberler

İngiliz Basını: Galatasaray, Podolski'yle Anlaştı

Güncelleme:

İngiliz basını, Alman futbolcunun 1.7 milyon sterlin karşılığında Galatasaray'a transfer olacağını duyurdu.

Sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray, yabancı golcü transferinde sona yaklaştı. Sarı kırmızılı ekip, Lukas Podolski'yi renklerine katmak üzere.

TRANSFERİ İNGİLİZLER DUYURDU

İngiliz basını, Alman futbolcunun 1.7 milyon sterlin karşılığında Galatasaray'a transfer olacağını duyurdu. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Inter'de kiralık olarak geçiren Podolski'nin Arsenal ile 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor.

3 YILLIK ANLAŞMA

30 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'dan yıllık 2.2 milyon sterlin alacağı belirtilirken, anlaşmanın 3 yıllık olduğu öne sürüldü. Galatasaray yönetimi, devre arasında Alman oyuncu ile büyük ölçüde anlaşmış, ancak Goran Pandev'in İtalya'ya transferi gerçekleşmeyince Podolski kadroya katılamamıştı.

17 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST

Sarı kırmızılı yetkililer ile sık sık temas halinde olan deneyimli futbolcu, İstanbul hakkında bilgiler aldı. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin isteği ile yarım sezon Inter'de oynayan Podolski, 17 maçta forma giyip 1 gol - 1 asistlik performans sergilemişti.

SOLDADO İDDASI

Galatasaray, Tottenham'da kadroya giremeyen 30 yaşındaki İspanyol yıldız futbolcu Robero Soldado'yu da 9 milyon sterline alabileceğine inanıyor. İki yıl önce Tottenham, Valencia'dan Soldado'yu transfer etmek için 26 milyon sterlin vermişti. İki futbolcunun 2013 yılındaki transferlerini pahalı hatalar olarak yorumlayan Daily Mirror, Galatasaray'ın forvetini kuvvetlendirmeye çalıştığına dikkat çekerken Türkiye şampiyonunun transfer edeceği futbolculara Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatını yakalayacaklarını söylediğini belirtti.

Tottenham'da başladığı sezon 11 gol atan Soldado'nun geçen sezon tüm müsabakalarda 5 gole düştüğü ve kontratının da iki yıl kaldığı kaydedildi. İspanyol oyuncunun Tottenham formasına güveni kalmadığı ve ilk 11'de sürekli oynayabileceği bir takıma gitme özlemi çektiği belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lukas Podolski Galatasaray Tottenham Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500

Yorumlar (30)

6 SARAY KÜMEYEmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu renkli medyanın büyük yalanı podolskı her zaman cınconlarla dalga geçiyor cınconlar pandeve her zaman muhtaçtir

3
20
yanıtYanıtla
GÖKCEBEY 67:

Bunlarin NERESI BOMBA TRANSFER BU ADAMLAR ARTIK ISKARTAYA CIKTILAR SORUNLU OYUNCULAR . ZAMANINDA ASLA TC, YE GITMEM DIYEN IT SIMDI NE OLDUDA GELIYOR . TÜRK TAKIMLARI AVRUPADAN SADECE KLUBU ILE PROMLEMI OLANI TRANFER EDIYOR BU YILARCA BÖYLE . NEDEN DOGRULARI YAZMIYORSUNUZ. BUNUN NERESI SON DAKIKA HABER . AVRUPA BASINI SIZE KICIYLA GÜLÜYOR SIZIN GERCEK EGITIM ALMANIZ SART SIZDEN BI HALT OLMAZ HELE GAZETECI ASLA OLMAZ

22
0
yanıtYanıtla
1212121212121212121212121212121212121212:

PODOLSKİ''Yİ GALATASARAY ALACAK DİYOR, FENERLİLER GELİP YORUM YAPIYOR. . İÇİNİZE GALATASARAY MI KAÇTI, YOKSA GİZLİ GALATASARAY''LISINIZ DA İTİRAF MI EDEMİYORSUNUZ EZİK FENERLİLER. .

15
5
yanıtYanıtla
Mahmut:

burak baltasından kurtuluyormuyuz yani????

12
7
yanıtYanıtla
arif:

daha ne yapsın adam 17 maçta kocaman bir gol atmış.

14
3
yanıtYanıtla
THE PLAYER:

ben isme değil istatistiğe bakarım: 17 MAÇTA 1 GOL 1 ASİST

13
1
yanıtYanıtla
6 SARAY KÜMEYEmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu renkli medyanın büyük yalanı podolskı her zaman cınconlarla dalga geçiyor cınconlar pandeve her zaman muhtaçtir

2
10
yanıtYanıtla
nihat k:

soldado podolskiye bin basar ama ikisininde yaşı geçiyor hiç gerek yok. ha şu d avar ki burak kazmasıda aynı yaşta

12
0
yanıtYanıtla
speedomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

podolski nin olusu is yapar genede.fener korkmasın.acıtmayacak.

7
5
yanıtYanıtla
fırat:

bomba buysa eğer şampiyonlar liginde işimiz var. yani iyi bir futbolcu ama bomba da değil bence

8
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title