Haberler

İnfaz Şüphelileri Adliye'de

Şanlıurfa'da, Aralarında Eşinin de Bulunduğu 5 Şüpheli Yoğun Güvenlik Önlemi Altında Adliyeye Sevk Edildi.

ŞANLIURFA'da, 4 gün önce evinin bulunduğu sokakta kafasına sıkılan 2 kurşun ile öldürülen ve töreye kurban gitmesinden kuşkulanılan 28 yaşındaki Medine Taşkın cinayetiyle ilgili olarak gözaltına alınan aralarında eşinin de bulunduğu 5 şüpheli yoğun güvenlik önlemi altında adliyeye sevk edildi.

Geçen hafta Kurtuluş Mahallesi 985. Sokak'ta yaşayan ve çocuklarını eve getirmek üzere dışarı çıkan Medine Taşkın isimli genç kadın, sokak ortasında uğradığı silahlı saldırıda can verdi. Kafasına sıkılan 2 kurşun ile yaşamını yitiren genç kadının cinayetiyle ilgili araştırma başlatan polis, çelişkili ifadelerinden kuşkulandığı Medine Taşkın'ın 34 yaşındaki eşi Mehmet Sıdık Taşkın ile kardeşleri Recep (36), Mahmut (28), Ömer (26) ve Cebrail Taşkın'ı (20) gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan 5 şüpheli, suçlamaları kabul etmeyerek, cinayetle ilgilerinin bulunmadığını söyledi. Aile içi huzursuzluk nedeniyle daha önce de baba evine gittiği saptanan genç kadının töre cinayetine gitme ihtimali üzerinde de duran polis, suç aleti tabancaya ise ulaşamadı. Öte yandan öldürülen 2 çocuk annesi Medine Taşkın'ın ailesinin de, genç kadının eşi ve kardeşlerinden şikayetçi olduğu öğrenildi.

Suçlamaları kabul etmeyen genç kadının eşi ve kardeşleri, öğle saatlerinde işlemlerinin tamamlanmasının ardından güvenlik önlemi alındıktan sonra sağlık kontörlü için hastaneye getirildi. Sokak ortasında infazın şüphelileri olan Taşkın kardeşler, kendilerini görüntüleyen gazetecilere tehditler yağdırıp, bir kameramana tekme attı. Polisin engel olduğu şüpheliler, daha sonra götürüldükleri adliyede Cumhuriyet Savcısı'na ifade vermeye başladı.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-------------------------------

- Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi

- Zanlıların araçlardan indirilmesi

- Polislerin zanlıları acil servise götürmesi

- Zanlıların kameramanlara tepki göstermesi

- Zanlıların muayeneye götürülmesi

- Zanlıların acil servisten çıkartılması

- Zanlıların basın mensuplarıni tehdit etmesi

- Bir zanlının kameramana saldırması

- Zanlının kameramana tekme atması

- Polislerin zanlıyı etkisiz hale getirmesi

- Zanlıların araçlara bindirilmesi

- Polis araçlarının hastaneden ayrılması

- Olay yerinde cenazenin çıkartılması (ARŞİV)

- Tabutun cenaze aracına konulması (ARŞİV)

- Yerdeki kanın temizlenmesi (ARŞİV)

- Ölen kadının vesikalık fotoğrafı

- Genel ve detay görüntüler

( Haber: Ali LEYLAK -Kamera: Ömer PINAR -ŞANLIURFA -DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title