Haberler

Inelex 2008 Fuarı ve Sempozyum Sinerji Oluşturdu

Efor Fuarcılık Tarafından Düzenlenen Inelex 2008 Fuarı ile Elektrik ve Makine Mühendisleri Odaları İşbirliğiyle Organize Edilen "İzmir 2. Asansör Sempozyumu" Sinerji Yarattı. Dünyanın Dört Bir Yanından İzmir'e Sektörün Değişen Yüzünü Görmek İçin Gelen Profesyoneller, Son Teknolojiyi Dokunma Mesafesinde İncelerken Gelişmeler Konusundaki Bilgilerini Sempozyumda Güncelledi.

Efor Fuarcılık tarafından düzenlenen INELEX 2008 Fuarı ile Elektrik ve Makine Mühendisleri Odaları işbirliğiyle organize edilen "İzmir 2. Asansör Sempozyumu" sinerji yarattı. Dünyanın dört bir yanından İzmir'e sektörün değişen yüzünü görmek için gelen profesyoneller, son teknolojiyi dokunma mesafesinde incelerken gelişmeler konusundaki bilgilerini sempozyumda güncelledi.

Geçtiğimiz Cuma günü geniş katılımlı bir törenle INELEX 2008 6. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı ve bu kapsamda "İzmir 2. Asansör Sempozyumu"na İzmir Kültürpak Uluslararası Fuar Alanı'nda start verildi. Asansör fuarına katılan 102 kurumsal firma Yerli imalatın geldiği son noktayı açtığı standlarda sergiledi. Dünyanın dört bir yanından gelen yabancı müşteriler ile Türkiye'deki inşaat müteahhitleri, mimar ve mühendisler, kamu kuruluşları ve bina yöneticileri, akademisyenler ve diğer profesyonel ziyaretçiler Türk Asansör Sektörünü üç gün süreyle inceleme fırsatı buldu. Efor Fuarcık'ın Elektrik ve Makine Mühendisleri Odaları işbirliğiyle organize ettiği "İzmir 2. Asansör Sempozyumu"nda sektördeki gelişmeler ve sorunlara çözüm önerileri ele alındı. Sempozyumda akademisyenler, Sektör temsilcileri, sektördeki oda ve dernek yöneticileri bilgilerini paylaştı. INELEX 2008 6. Asansör ve Asansör Teknolojileri Fuarı ile birlikte düzenlenen "İzmir 2. Asansör Sempozyumu" sinerji oluşturdu. Fuar ve sempozyum katılımcıları sektörün nabzını üç gün süreyle İzmir'de tuttu. Fuar kapsamında düzenlenen sempozyumun sektörün potansiyelini tüm hatlarıyla ortaya koyduğuna dikkat çeken Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele, dünya ve Türkiye'deki ekonomik daralmayla sıkıntılı günler geçiren sektörün bu organizasyonla nefes aldığını söyledi. Eyigele, "Bu yıl katılımcılarımızın büyük bölümü Konya, Ankara, Gaziantep, İstanbul, Giresun, Bursa, Gebze, Manisa, Antalya ve İzmir'den oldu. Alım heyeti olarak fuarımızı ziyaret etmek isteyen kişi ve kurumlara İstanbul , Ankara, Bursa, Denizli ve Antalya'dan Efor fuarcılık olarak otobüs seferleri düzenledik. Özellikle yabancı ziyaretçilerimizin yoğunluğunu Mısır, İran, Suriye, Ukrayna, Rusya, Kazakistan, Azerbaycan ve Yunanistan ülkeleri oluşturdu. Yaptıkları iş bağlantılarıyla yerli imalatçımızın yüzünün güldüğünü görmek bizi mutlu ediyor" dedi.

İnşaat sektörü, kamu ve bina yöneticileri, taahhüt ve montaj firmaları, asansör imalatçıları ve asansör sektöründe teknolojiye yön veren komponent firmalar, iş bağlantıları yönüyle Eyigele'yi destekleyen açıklamalar yaptı. Sektör temsilcileri ekonomideki çalkantılı dönemde biraz daha önlerini gördüklerini belirtti.

(YK) 25.05.2008 20:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title