Haberler

İnek Hırsızlığını Araştıran Polis, Oto Hırsızlığını Ortaya Çıkardı

Samsun'da İnek Hırsızlığının Peşine Düşen Polis, Oto Hırsızlığını Ortaya Çıkardı. Motor ve Şase Numarası Değiştirilmiş 4 Otomobile El Konuldu.

Samsun'da inek hırsızlığının peşine düşen polis, oto hırsızlığını ortaya çıkardı. Motor ve şase numarası değiştirilmiş 4 otomobile el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, Hacıismailköyü ve Yavuz Selim mahallelerinde 3 ayrı ahıra baskın düzenledi. Ekipler, çalıntı olduğu iddia edilen 18 adet ineğe el koydu. 2 çalıntı ineğin ise ahırlarda sadece deli dana hastalığına karşı aşılama yapıldığına dair takılan küpeleri bulundu. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Ali T. ve kardeşi Mustafa T., sevk edildikleri adliyede nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan araştırma sonucu, ineklerden 6'sının sahiplerine ulaşıldı.

Soruşturmayı derinleştiren Hırsızlık Bürosu ekipleri, söz konusu şahısların inek hırsızlığının yanı sıra oto hırsızlığına da karıştıklarını tespit etti. Polis, baskında ele geçirilen ve çalıntı olduğu ileri sürülen motor şase numarası değiştirilmiş 55 GS 970, 55 LA 748, 55 AZ 279 ve 55 AU 263 plakalı otomobillere de el koydu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürüyor.

(MAY-SA-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title