Haberler

İnegöllü Mobilyacıların Gözü Şimdi de İngiltere Pazarında

İnegöllü mobilyacılar, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF) ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) işbirliğiyle düzenlenen gezi kapsamında İngiltere’de 15-18 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Manchester Furniture Show 2018’e çıkarma yapacaklar.

İnegöllü mobilyacılar, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), İnegöl Mobilya Fuarı (MODEF) ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOS) işbirliğiyle düzenlenen gezi kapsamında İngiltere'de 15-18 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan Manchester Furniture Show 2018'e çıkarma yapacaklar.

İnegöl mobilyası için yeni bir pazar oluşturmayı hedefleyen gezi, fuar ile eş zamanlı olarak 15-18 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Geziye katılacak İnegöllü 20 mobilya firması temsilcisi, Manchester Furniture Show 2018'i (Manchester Mobilya Fuarı) ziyaret edecekler. Ziyaretçiler, iş gezisi kapsamında Londra'da ikili iş görüşmeleri yapma imkanı da bulacaklar.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İngiltere'de düzenlenen mobilya fuarı ziyaret turuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, tüm sektörlerdeki üyelerinin yenilikleri takip etmesi için muhtelif çalışmalar yaptıklarına vurgu yaptı. Bunlar arasında yurt içi ve yurt dışı fuar gezileri ve iş gezileri olduğuna dikkat çeken Uğurdağ, bu kapsamda mobilyacı üyeleri için önemli bir organizasyon daha yapacaklarını söyledi.

İngiltere'ye ilk fuar ziyareti

Yavuz Uğurdağ, mobilya ithalatında dünya üçüncüsü olan İngiltere'nin Türkiye için yeni ve çok değerli bir pazar olabileceğini de söyledi. İnegöl'den İngiltere'ye ilk defa böyle bir fuar turu gerçekleştirileceğini kaydeden Başkan Yavuz Uğurdağ, "Mobilya sektörü katma değeri yüksek bir sektör. Bu nedenle İnegöl'ün ihracatının artması, Türkiye ekonomisine katkısının artması anlamına geliyor. Bu da ülkemizin cari açığın azaltılmasına katkı sunmak demektir. İngiltere bizim için hem yeni hemde çok değerli bir pazar. Gezinin bu nedenle önemi çok büyük. Dünyanın dört bir yanına ihracat yapan mobilyacılarımızın, bu geziyle yeni fırsatlar yakalayacağına inanıyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Murat Erat İnegöl Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title