Haberler

İnegöl - İtfaiyeden Göle Düşen Köpeği Kurtarma Operasyonu

İtfaiyeden göle düşen köpeği kurtarma operasyonu Bursa'nın İnegöl ilçesi'nde Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisindeki gölün içinde düşen bir köpek, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

İtfaiyeden göle düşen köpeği kurtarma operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesi'nde Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisindeki gölün içinde düşen bir köpek, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Bursa'nın İnegöl İlçesinde bulunan Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisinde bulunan gölün etrafında yüyüyüş yapan vatandaşlar, bir köpeğin yapay göle düştüğünü gördü. Köpeği ilk olarak kendileri çıkarmayı düşünen vatandaşlar, yaklaşık 30 dakikalık çalışmalarının ardından başarılı olamadı. Vatandaşlar daha sonra olayı itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri önce merdiven ile müdahale etti, ama köpek yine gölün içinden çıkamadı. İtfaiye ekipleri bunun üzerine merdiven üzerinden köpeği kurtarma çalışması başlattı. Kısa sürede gölden çıkarılan köpek, daha sonra gözden kayboldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hikmet Şahin İnegöl Göle Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title