Haberler

İnegöl - İnşaat İşçilerini Taşıyan Minibüse Tır Çarptı:1 Ölü 4 Yaralı

İnegöl'ün Akıncılar Köyü Kavşağı'nda Bu Sabah Saat 07.00'de Meydana Gelen Trafik Kazasında, İnşaatlarda Çalışan İşçileri Taşıyan Arafat Karaağaç'ın (39) Kullandığı 16 Pj 949 Plakalı Minibüse, Kavşaktan Dönüş Yaptığı Sırada, Bursa İstikametine Gelmekte Olan Makedonya Uyruklu Branko Petrolski Yönetimindeki Sk 930-rs Plakalı Tır Çarptı. Kazada Savrulan Minibüsün Sürücüsü Arafat Karaağaç ile Araçta Bulunan İşçilerden Mehmet Beşler (47), Ekrem Kağaağaç (34), Sadrettin Aşkın (39) ve Maşallah Uğurlu (40) Ağır Yaralandı. Ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne Kaldırılan Yaralılardan 5 Çocuk Babası Olan Arafat Karaağaç Doktorların Tüm Müdahalesine Rağmen Kurtarılamayıp Yaşamını Yitirdi.

İnegöl'ün Akıncılar Köyü Kavşağı'nda bu sabah saat 07.00'de meydana gelen trafik kazasında, inşaatlarda çalışan işçileri taşıyan Arafat Karaağaç'ın (39) kullandığı 16 PJ 949 plakalı minibüse, kavşaktan dönüş yaptığı sırada, Bursa istikametine gelmekte olan Makedonya uyruklu Branko Petrolski yönetimindeki SK 930-RS plakalı TIR çarptı. Kazada savrulan minibüsün sürücüsü Arafat Karaağaç ile araçta bulunan işçilerden Mehmet Beşler (47), Ekrem Kağaağaç (34), Sadrettin Aşkın (39) ve Maşallah Uğurlu (40) ağır yaralandı. Ambulanslar ile İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 5 çocuk babası olan Arafat Karaağaç doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayıp yaşamını yitirdi.

Yol yapımı nedeniyle ulaşımın tek şeride düştüğü Akıncılar Köyü Kavşağı'ndaki kazayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Gözaltına alınan TIR Sürücüsü ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title