Haberler

İnegöl'de Kayıp 2 Kişinin Cesedi Bulundu

Güncelleme:

İnegöl ilçesinde daha önce kayıp olduğu bildirilen iki kişinin cesedi iki farklı ormanlık alanda bulundu.

İnegöl ilçesinde daha önce kayıp olduğu bildirilen iki kişinin cesedi iki farklı ormanlık alanda bulundu. Katil zanlısının bir kişiyi daha öldürmeyi planladığı ancak emniyet güçlerinin çalışması sonucu yakalandığı bildirildi.

Alınan bilgiye göre, 18 Ocak Cumartesi sabahı evinden motosikletiyle ayrılan Sabri Öztürk'ten haber alamayan baba Ahmet Öztürk, durumu emniyete bildirerek, kayıp başvurusunda bulundu.

Pazar günü de sabah saatlerinde Ferhat Yavuz, bir arkadaşıyla evinden ayrıldı. Oğlundan haber alamayan anne Kadriye Ilgın, emniyete kayıp müracaatında bulundu. Ilgın, emniyete verdiği bilgide oğlunun İlker A. ile gezmek için evden ayrıldığını ve bir daha ona ulaşamadığını söyledi. Anne Ilgın, telefonla aradığı İlker A'nın, Ferhat Yavuz'u bir süre gezdikten sonra Sanayi Karakolu mevkisinde bıraktığını söylediğini bildirdi.

Olayla ilgili çalışma başlatan emniyet güçleri, İlker A, Ali M. ve Kadir G'yi gözaltına aldı. Yapılan sorguların ardından Ali M, kayıp cesetler hakkında itirafta bulundu. Ali M, öldürülen Sabri Ö. ile Ferhat Y'nin cesetlerinin bulunduğu yerleri gösterdi.

İlker A'nın tüfekle vurarak öldürdüğü ardından da yaktığı iddia edilen Sabri Ö'nün cesedi, İnegöl-Domaniç karayolu Tahtaköprü beldesi mevkisindeki ormanlık alanda bulundu. Yine tüfekle öldürülen Ferhat Y'nin cesedi ise ilçeye bağlı İskaniye köyü mevkisindeki ormanlık alanda bulundu. Cesetler, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Öztürk Sabri Öztürk İnegöl Ilgın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title