Haberler

İnegöl Afet Evleri Çamurdan Kurtuldu

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Alanyurt bölgesindeki afet evlerinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını inceledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl Alanyurt bölgesindeki afet evlerinde devam eden çevre düzenleme çalışmalarını inceledi. Milletvekili Şahin, Bursa Valiliği İl Afet Acil Durum Müdürlüğü'nden (AFAD) sağlanan 330 bin TL ile yapılan çalışmaların bitmek üzere olduğunu söyledi.

Müteahhit firma tarafından sürdürülen çalışmaları incelemek üzere bölgeye giden Milletvekili Hüseyin Şahin, 266 konutun bulunduğu afet evlerindeki alt yapı ve çevre meselesinin çözüme kavuşturulduğunu söyledi. Bölgenin sıkıntıları vatandaşlar tarafından kendisinde iletildiğinde İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte inceleme yaptıklarını hatırlatan Şahin, "İnegöl'de 1989 yılından beri muhtelif tarihlerde 17 köyde meydana gelen heyelanlar üzerine, zarar gören köylüler için 266 tane konut yaptırılmıştı. Ancak bölgede alt yapı ile ilgili çeşitli sıkıntılar olduğunu gördük" dedi.

Yaptıkları incelemenin ardından meselenin halli için araştırma yaptığını vurgulayan Milletvekili Hüseyin Şahin, "AFAD'dan bu işlerin yapılması için 330 bin lira temin ettik. Ardından da İl Özel İdaresi ihale yaptı. Böylece bölgede kanalizasyon ve yağmur suyu çalışması yapıldı ev sokaklar ile bina girişlerine parke taşı döşendi. Bugün burada sona yaklaşan çalışmaları inceliyoruz. Gördüğümüz aksaklıklarda da uyarıyoruz" dedi.

Şahin, çalışmaların haziran ayında bitirilmesinin hedeflendiğini sözlerine ekledi.

(MŞ)

06.06.2013 13: 49: 37

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Şahin Ak Parti İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title