Haberler

Index, Ttnet Çözüm Ortağı Oldu

Bilişim Teknolojilerinde Türkiye'nin Önde Gelen Firmalarından Index Bilgisayar'ın, Ttnet Çözüm Ortakları Arasına Katıldığı Bildirildi.

Bilişim teknolojilerinde Türkiye'nin önde gelen firmalarından Index Bilgisayar'ın, TTNET Çözüm Ortakları arasına katıldığı bildirildi.

Index Bilgisayar'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, internet servis sağlayıcısı TTNET'in dağıtıcısı oldu. Index Grup'un geleceğe dönük stratejik bir hamle olarak gördüğü anlaşmanın, Index Bilgisayar ve grubun diğer şirketlerinin bayileri için önemli bir hizmet aracı olması bekleniyor. Index Bilgisayar, hızlı ve kesintisiz internet erişimi olarak TTNET ADSL hizmetlerinin pazarlanması, satışı, abonelik uzatma, üst paketlere geçiş gibi ürün ve hizmetleri, geniş bayi kanalı üzerinden gerçekleştirecek.

Index Grup CEO'su Erol Bilecik, TTNET çözüm ortaklığına ilişkin ürün ve hizmetlerin satış ve pazarlamasını Index Grup açısından geleceğe dönük önemli bir adım olarak gördüklerini belirterek, "Türk Telekom ve TTNET'in bilişim sektöründeki liderliği tartışılmaz. Index de kendi kulvarında liderlik ipini yıllardır göğüslüyor. Bilişim sektörünün bu iki lider firmasının yaptığı anlaşmayı, stratejik açıdan bilişim sektörü için çok önemli bir gelişme olarak görüyoruz" dedi.

Bilecik ayrıca, Index Grup bayilerinin internet, VoIP, görüntülü telefon, IPTV gibi gelişen iletişim kanallarında da yer alması sağlanarak farklı kazanç kapıları yaratılabileceğini, TTNET çözüm ortaklığının bu hedefi destekleyen bir girişim olduğunu belirtti.

Bu anlaşmayla, iş ortaklarının son kullanıcıya sınırsız hizmet verebileceklerini ifade eden Bilecik, "Özellikle evlerde ve işyerlerinde kişisel bilgisayarlar ve ADSL, birbirini tamamlayan ürünler. Pazar payını hızla artıran dizüstü bilgisayarları da evinizde veya işyerinizde internet ortamında kullanmak için modemsiz düşünmek mümkün değil. GSM, bilişim ürünleri ve katma değerli internet sağlayıcılığının birbirini tamamlaması ön planda. Bugün, son kullanıcıya bunların hepsini bir arada sunmak gerekiyor.

Bu noktada, Index'in bilişim sektöründeki marka gücü, ürün portföyü, finansal varlığı, kurumsal yapısı ve 'one-stop shopping' felsefesinin yanı sıra sunacağı telekom hizmetleri, bilişim teknolojileri kanalına yepyeni bir boyut katacak" diye konuştu.

(CY-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title