Haberler

İnci Sokağı kitabı konusu nedir? Neyi anlatıyor, hangi dönemi anlatır? Kitabın yazarı kim? İnci Sokağı ne zaman yazıldı?

Güncelleme:

Sedat Peker sosyal medyada İnci Sokağı kitabı hakkında paylaşım yaptı. Bunun ardından İnci Sokağı kitabı konusu nedir, kitap neyi anlatıyor, kitabın yazarı kimdir merak edildi. İnci Sokağı kitabı hakkında bilgiler yazımızda...

İnci Sokağı kitabını kim yazdı? İnci Sokağı kitabı nedir, ne anlatıyor?

İNCİ SOKAĞI KİTABI YAZARI KİMDİR?

İnci Sokağı kitabının yazarı 'Rodney William Whitaker' 'dır. Yazar romanlarında genellikle Trevanian takma adını kullandığı için bu isimle tanınır. Yani bilindik adı Trevanian olarak geçer.

İNCİ SOKAĞI KİTABI KONUSU NEDİR?

İnci Sokağı Trevanian'ın (Rodney William Whitaker) ölümünden önce yazdığı son kitap. Otobiyografik öğelerde barındıran eser otuzlu ve kırklı yılların Amerikasından kesitler sunuyor. Trevanian bu kitapta yoksulluk içerisinde geçen çocukluğunun önemli bir bölümünü geçirdiği New York'un Albany bölgesindeki sokağını, oradaki ilişkileri, annesi ve kız kardeşlerinin yaşama bakışlarını kendine has üslubu ile anlatıyor. Mahallenin yahudi bakkalı ve o zamanki toplumun yahudilere bakışı, seçim için oy kaygısında olan politikacıların halka yaklaşım şekilleri, mahalledeki dış dünya ile ilişkisi az insanlara yaklaşımlar Trevanian tarafından hem çocukluk yılları gözüyle hem de günümüzün bakış açısı değerlendiriliyor. Hem bir belgesel hem otobiyografi hem de roman içeriğine sahip eser Trevanian'ın ailesine ilişkin son değerlendirmeleri ile son buluyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title