Haberler

İnci 2013 İlkbahar – Yaz Koleksiyonu

Güncelleme:

İnci tutkunlarını renklerin varoluşuna şahit olmaya davet ediyor

Bohem özgür ruhlu Nütopya, rugan derilerle yumuşak derinin dansı Uyanış, natürel deri ve süetlerin en yalın hali Esrarlı Göçebe ve canlı renkleriyle Renkli Rüyalar… Hepsi İnci 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonu Varoluş Senfonisi'nde…

İnci 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu "Varoluş Senfonisi" ana teması altında; retro hippi stillerden, sadelik ve şıklığa, derinin en canlı en renkli halinden, ağırbaşlı yılan baskılı haline bir varoluş senfonisi şehirli İnci kadınını bekliyor. İnci yeni koleksiyonunda, güneşin yüzünü gösterdiği, ruhumuzu ısıttığı bu günlerde pembe turuncular,sarı ve toprak tonları,uçuk pasteller,yeşil ve turkuvazın sarsıcı vurgusu ile bej ve mokanın muhteşem uyumuna şahit ediyor.

İnci'den Ayaklarınıza Baharı Yaşatacak Trendler;

"Nütopya" "Uyanış" "Esrarlı Göçebe" ve "Renkli Rüyalar"

Nütopya

Nütopya, ruhsal yönlerin gerçek dünyadan uzaklaşıp sıcak ve zengin renklerle yatıştırıcı ve davetkar bir cazibe oluşturduğu şiirsel bir dünya vaat ediyor. Bohem, özgür ruhlu kadınların tercih edeceği bu temada doğal deri ve renklerin birbiriyle uyumu göze çarpıyor. Aksesuarların ise rahat bir hissi yansıttığı ve retro hippi şekillendirmeler ile hayat bulduğu güneşli ışıl ışıl stiller özellikle pembe ve turuncuların oluşturduğu zengin renk yelpazesi ile harmanlanıyor. Platform sandaletler, astarsız bodrum sandaletleri ve loaferlardan oluşan bu tema rahatlık ve şıklığın bir arada olmasını isteyen kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Uyanış

Bu tema da daha çok rugan derilerin yumuşak derilerle mükemmel uyumu ile karşımıza çıkıyor. Özellikle platform mantar kaplı ayakkabılarda ve dolgu topuklu sandaletlerde karşımıza çıkacak olan Uyanış grubunda, rugan deriler sarı, turkuaz, yeşil ve mavi gibi canlı renklerin yanı sıra fosforlu renklerle de eğlenceli bir ruha sahip olmasını sağlıyor. Şeffaflık, uçuk pastellerin yoğun koyu renklerle ve canlı parlaklarla pürüzsüzce harmanladığı üç katmandan oluşan renk yelpazelerindeki hatların saflığı özenli estetik anlayışına ilham kaynağı oluyor. Mercan kırmızısı, canlı pembe, bej ve mokanın koyu bazlarının karışımı gibi beklenmedik renk kademeleriyle bizi şaşırtacak olan ayakkabılar, sütlü pasteller ile parlaklara ve feminen renklere sıcak ve bir o kadar da naif bir duruş kazandırıyor.

Esrarlı göçebe

Esrarlı Göçebe, sade yaşam stillerinden ilham alırken detaylardan kaçınmayı anahtar rol gören bir yaklaşımın ürünü. Yepyeni bir sadelik estetiği ile felsefi düşünceleri harmanlayan tema, parşömen beyazları gibi sade, sıcak nötr renkler, ten rengi, kül rengi ve yıpranmış pembeler ile karşımıza çıkıyor. Yumuşak bulut rengindeki zeminler, zengin ama romantik bir yaklaşımla lüks derilerle dans ediyor. Pudramsı renklerin altın tonlarla sade bir harmanlık kazandığı ayakkabılar ise lüks ve sofistikliği bir arada sunarken, minimalist çizgisiyle de sade şıklığı gözler önüne seriyor. Bu temada tamamen natürel deriler ve süetlerin sade ve yalın hallerinin yanı sıra ağırbaşlı stiller yılan baskılı ve altın efektli deriler ile karşımıza çıkıyor. Çoğunlukla yüksek ve alçak loaferlar, klasik ayakkabıların altın efektli kombinleri ve yılan derili düz dekolteler ile t tabanlı ayakkabılarla sofistike görünümleri kadınların beğenisine sunuyor.

Renkli rüyalar

Renkli Rüyalar temasında ise canlı renkler, betonların ve asfaltların oluşturduğu kentsel fona inat mavi, yeşil, sarı, kırmızı gibi parlak ve eğlence dolu renklerle eğlence dolu bir estetik sunuyor. Altın sarısı beklenmedik eklemeler ve detaylar ise bu genç, şehirli görünüme abartılı bir his katıyor. Renk bordürleri ve renk blokları ahenkli bir melodi yaratarak 60'lı yılların en güzel örneklerini günümüze taşıyor. Bu temada renkli ruganları düz deriler ile birlikte en canlı hallerin kullanıldığı kombinler ile görüyoruz. Mavi, yeşil, sarı ve fuşya en belirgin renkler arasında yer alıyor. Puantiyeli ve metalik deriler örgü sayalar ile birleşerek adeta ayaklardaki eğlenceyi doruğa çıkarıyor. Platformlu ve platformsuz sandaletlerde, babetlerde ve hatta klasik ayakkabılarda bile bu enerjik renklerin kullanarak gözümüzün alıştığı klasik modellerin yeniden hayat bulması sağlanıyor.

HAFTANIN HER GÜNÜ'NE 1 İNCİ ÇANTA

Hem spor hem şık, sade ve kullanışlı, küçük ya da büyük… Her kadının vazgeçilmez aksesuarı çantalar, İnci'nin yeni koleksiyonunda hayat buluyor.

Büyük boy çantalar, hafta sonu doğa gezileri için gereken tüm eşyaları almasını sağlarken, hem spor hem de şık bir görünüm sağlıyor. Minik omuz çantaları ise daha hafif çanta taşımak isteyen kadınlara büyük rahatlık sağlayarak, olmazsa olmaz bir ürün görevi görüyor. Mütevazı ve abartısız görünümüyle sadeliğe önem veren kadınların en gözde modeli olan büyük dikdörtgen çantalar, hafifçe uzatılmış bir stil ile karşımıza çıkıyor. Postacı çantası olarak da kullanılabilen ince bilek askılı el portföylerinde bozuk para ve kartlar için ayrı bölmelerin yer alarak sadeliğin yanın da kullanışlı olma özelliği de bir arada sunuyor.

Doktor çantaları ve dürbün kutuları gibi katı yapılar, sert muhafaza trendine ilham veriyor.

Omuz çantaları ise sert hatlarıyla derilerin doğal desen ve görünümlerinde kendini buluyor.

Uzun askılar, çantaları çapraz kullanımına elverişli hale getirirken portföyler de kullanım rahatlığı sağlıyor. Çantalarda kullanılan metal plakalar, metal rengi deriler, detaylarda karşımıza çıkıyor. Sofistike ve lüks bir duruş için, yumuşak deriler ve nötr devetüyü tonları tercih ediliyor. Bu abartısız görünüm için, gizli kapamalar ve işlevsel katlamalar tüm çantalar için başrolde.

Şehirli tarzda bir yaklaşım için rengarenk derilerden yapılmış kova çantalar ve sert, kulpsuz el çantaları, bir dizi çanta gözü ve cebi ile tüm eşyaları alan, kullanışlı yeni bir tarz yaratıyor. Cep kulakçıkları üzerinde kullanılan çevirmeli kilitleri olan ilikler ve metal plakalar, yetişkin şekillerine, detay katarken, kapitone dikişler geometrik bir doku katarak eski dönem çantalarını andırıyor.

İNCİ 2013 İLKBAHAR-YAZ KOLEKSİYONU

DUYGULARININ PEŞİNDE, TUTKULU ERKEĞİN AYAKKABISI BU SEZON İNCİ DERİ'DE

Rahatına düşkün, şıklıktan da ödün vermeyen erkeklerin gözdesi İnci Deri'de yeni sezon ayakkabıları şık/trendy, casual, spor ve elegant olmak üzere 4 grupta toplanıyor.

Erkek ayakkabılarında rahatlık ön planda tutulurken erkeklerin özgür ruhu tasarımlarda kullanılan cesur renklere yansıyor. Yarma süetler, yakmalı deriler doğallık arayan erkeklerin vazgeçilmezi olurken, yazın sıcağına serin ve derin bir hava katan erkekleri ferahlatıyor. Kullanılan rugan deriler şık ve asil bir stile sahip. Toprak ve suyun birbiriyle anlam kazanması gibi ruganın değişik çeşitleri birbirini tamamlıyor. Parlak renklerin yanı sıra klasik ve vazgeçilmez renkler kahve ve siyah tonları ise erkeklerin beğenisine sunuluyor.

Erkek ayakkabılarında doğal safari renkleri ise klasikleşmiş tarzın dışına çıkarak iç dünyaya dönen, duygularının peşinden giden tutkulu erkeklerin vazgeçemedikleri arasında bulunuyor. Çevresine karşı duyarlı aynı zamanda kalbini herkese açmaya hazır don kişot ruhlu erkekler altın ve gümüş tonlarıyla ihtişamlarını göz önüne seriyorlar. Kahve tonları, gri, siyah, beyaz, elegant, minimal ve urban ürünler yer alıyor. Farklı dokular ile sofistike bir görünüm sağlanıyor. Canlı tonlar ise yaratıcı ruhlu erkeklere ilham verirken sıra dışı tasarımlar erkeklerin özgüvenini tetikliyor. Birbirine uyumlu değişik renk kombinleriyle tasarlanan spor ayakkabıları ise göz kamaştırıyor. Şehir hayatının yoğunluğunda özgün tasarım peşinde koşan, modaya ve rahatlığına düşkün erkekler sıra dışı seçimleriyle modaya öncülük ediyorlar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title