Haberler

İnce: Barışacağız, Büyüyeceğiz, Bölüşeceğiz (2)

DUMLUPINAR'DA MHP'Lİ BELEDİYE İÇİN YAPILACAK TESİSİN TEMELİNİ ATTI

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde CHP'li Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından MHP'li Dumlupınar Belediyesi için yaptırılacak olan Konukevi ve Sosyal Tesis'in temelini attı.

Uşak'tan Kütahya'nın Dumlupınar ilçesine gelen Muharrem İnce, ilçe meydanında düzenlenen mitinge katıldı. Kalabalığa hitaben konuşma yapan İnce, "Sendikalarımız, okullarımız, her şey bölündü. Köylülerimiz bölündü ve şehitlerimiz bölündü. Şehitler ve gaziler arasında ayrımcılık yapıldı. Şimdi biz yeniden bu milleti toparlamak için yeniden ayağa kaldırmak için 81 milyonun cumhurbaşkanı olmak için 4 Mayıs'ta parti rozetini çıkarttım, Türk bayrağı rozeti taktım. Allah'ın izni, halkın isteği ile 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçildiğimde herkesi kucaklayacağım. Projemiz 3 B. Barışacağız, hepimiz barışacağız. Türk-Kürt yok, Alevi- Sünni yok, sağcı-solcu yok, AK Parti CHP'li yok. 81 milyon var. Amacımız insanları birleştirmek. Bir büyük şemsiye altında toplamak, uzlaşmayı sağlamak. 2; ekonomik olarak büyüyeceğiz ve sonra daha sonra adil bölüşeceğiz. Bu 3 B'yi de 3 Y ile yapacağız. 1; yönümüz beli olacak, bizi Avrupa'dan da kopardılar, Suriye'den de kopardılar. Biz Avrupa Birliği'ne girmek istiyoruz, zenginleşmek istiyoruz, refah içinde yaşamak istiyoruz, özgürlük içinde yaşamak istiyoruz, gelişmiş bir demokraside yaşamak istiyoruz. 2; yöntemimiz belli olacak. Hukuk devleti, evrensel kurallar, özgürlükler. İsteyen istediği gibi giyinecek, başörtülü kardeşim ister sokakta, ister evde, isterse devlet dairesinde nasıl giyinirsen giyin kimse karışmayacak. Bir de yeni bir yönetime ihtiyacımız var. Bir güçlü lidere ihtiyacımız var, tek adama değil."

'SEÇİMİ BEKLEME YARIN HEMEN VER HADİ'

Muharem İnce, 3 bin 600 katsayısını hemen verilmesini isteyerek, "Dün diyor ki Sayın Erdoğan; 'Polislere, öğretmenlere 3 bin 600 katsayısını vereceğiz.' 16 yıldır neredesin? Şimdi Muharrem İnce çıktı meydana dedi ki; 'Polise, öğretmene, din görevlisine, hemşireye 3 bin 600'ü vereceğim' dedi. 16 yıl sonra mı aklın başına geldi ? Peki, seçimi bekleme o zaman kanun hükmünde kararname ile hemen yarın ver hadi" diye konuştu.

Muharrem İnce, konuşmasının ardından CHP'li Ankara Yeni Mahalle Belediyesi tarafından MHP'li Dumlupınar Belediyesi için yaptırılacak olan Konukevi ve Sosyal Tesis'in temeli Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Dumlupınar Belediye Başkanı Niyazi Tezcan ile birlikte butuna basarak attı. İnce, daha sonnra ilçeden ayrıldı.

Oğuzhan KILIÇ/DUMLUPINAR (Kütahya),

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title