Haberler

    İnadı İnat!

    Fenerbahçe evinde ağırladığı Antalyaspor'a geçit vermedi, zirve takibini sabırla devam ettirdi: 4-1

    SENAD OK - MAÇIN ÖYKÜSÜ

    Sarı-lacivertliler ligde kümede kalma mücadelesi veren rakibi önünde Aatıf ile öne geçti, Soldado farkı ikiye yükseltti. Skrtel'in hatasını iyi değerlendiren Doukara konuk ekibi ümitlendirdi. İkinci yarıda oyuna iyice ağırlığını koyan ev sahibi Giuliano ve Valbuena ile üç puanı cebine kolay indirdi.

    Aslında son 65 dakika Fenerbahçe için formalite olacaktı. Ancak Skrtel'in çok net golü, ofsayt olarak değerlendirilince skor 2-0'da kaldı.

    Bunun üzerine sarı-lacivertli takımın bir türlü çaresini bulamadığı hastalığı eklenince maç 36'da 2-1'e geldi. Skrtel tam çıkarken topu kaptırdı. Doukara'ya pas olan bu top, golle sonuçlandı.

    Oysa sarı-lacivertliler ilk 20 dakikada 2-0 öne geçmişti. İlk bölümde oyun kurmakta zorlansa da ilk organize atakta golü buldu. Aatif, topu sağ kanada açtı ve içe kat etti. Seken topa gelişine vurdu ve takımını 14'te öne geçirdi: 1-0.

    Altı dakika sonra Soldado, rakip savunmadaki boşluğu görüp sağ çaprazdan içe doğru "Ok" gibi fırladı. Giuliano'dan aldığı topla önce kaleciyi geçti. Ardından topu ağlara gönderdi 2-0.

    44'te gol arayan Antalya'yı az adamla yakalayan Fenerbahçe'de Dirar topu taşısa da ağır kaldı. Son vuruşu Giuliano yapamadı.

    İkinci yarı sarı-lacivertliler, Antalya savunmasının elle oynadığını ifade edip penaltı beklese de sonuç çıkmadı.

    Konuk ekipten Hakan Özmert, uzaktan şutlarıyla gol bulmaya çalışıyordu. 54'e kadar üç tehlikeli şut kullanan Hakan, Volkan'ı geçemedi. Antalya sürpriz bir golün peşindeydi. Bu yüzden tribünler biraz tedirgindi. Giuliano 62'deki golüyle maçı kopardı. Orta sahadan kaptığı topta, Dirar ile ikili oynadı ve ilk golde Aatıf gibi başlattığı atağı bitirdi: 3-1.

    Artık maçı garanti altına alan sarı-lacivertliler rahat bir son bölüm geçirdi. Valbuena ceza sahası dışından attığı golle son sözü söyledi: 4-1.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Antalya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title