Haberler

    Beşiktaş'ta TL'yi Kabul Etmeyen Tolgay Arslan Kadro Dışı Kaldı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ta sözleşmesinin Türk Lirası'na çevrilmesini istemeyen Tolgay Arslan, "Bana euro ödemeye devam edin" deyince kadro dışı kaldı.

    Tolgay Arslan ile Beşiktaş Kulübü arasındaki problemler etli pilav krizi ile sınırlı değil.

    Yıldız futbolcu kısa süre önce UEFA'ya gönderilen kulüpten alacağı olmadığına dair resmi belgeye imza atmayı reddetmişti. Biriken alacakları yüzünden borçsuzluk belgesini imzalamayan Tolgay, içerideki parasını tahsil edebilmek için ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurmuştu.

    TÜRK LİRASI'NI KABUL ETMEDİ: BANA EURO ÖDEYİN

    Bu davranışlarıyla Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin tepkisini çeken Tolgay Arslan, 2022'ye kadar uzattığı sözleşmesinin euro kurundan, Türk lirasına çevrilmesine de yanaşmıyor. Yöneticilerin konuyla ilgili taleplerini geri çeviren 28 yaşındaki futbolcu, kendisine euro üzerinden ödeme yapılmasına devam edilmesini istiyor. Futbol A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Tolgay Arslan'ın mevcut sözleşmesinin TL'ye çevrilmesini kabul etmediğini doğruladı.

    "KARARNAMEYE HERKES UYMAK ZORUNDA"

    Milliyet'in konuyla ilgili görüşlerine başvurduğu Kavalcı, "Bilindiği gibi yürürlükteki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi, yabancı oyuncular dışındaki tüm futbolcuları kapsıyor. Bir kararname çıktı ve herkes buna uymak zorunda. Tolgay Arslan'la Türk lirasına geçiş için henüz anlaşma sağlayamadık. İlerleyen günlerde bütün oyuncularımızla anlaşmayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (36)

    rüzgar eser:

    Niye kabul etsin adam ya. . . Niye mecburmu kabul etmezsen öylesin böylesin. Ne güzel doları euroyu tolgay mı yükseltti. Sadece bu adam için demiyorum herkes için geçerli niye cezasını başkası cekecek.

    18
    4
    yanıtYanıtla
    burak:

    Bu kafayla savaşı ben mi çıkardım banane, kaçar giderim ülkeden. Ben mi savaşacağım neden ben çekeyim cezasını dersin sen. Atatürk böyle dedi sanki. Öncesinde tımarlı sipahiler. Öncesinde yüce Türk devletleri. . . Vatansever ve ordu millet anlayışından ne ara Aleyna Tilki moduna girdi ülkemin delikanlıları ya, içim acıyor

    yanıt3
    yanıt1
    BURSASPORLU:

    Beşiktaşa para kazandıracak nolacak o parayı başka yabancı için yine çarçur edecekler önemli olan zihniyeti değiştirmek ücret tavanını düşür kendin futbocu yetiştir.

    yanıt3
    yanıt2
    Jül Sezar:

    Ben tolgayın yerınde olsam sorarım. . . ben turkum burası turkıye. . en basında neden ben ve dıger turk oyunculara euro dolar uzerınden sozlesme ımzalatınız. enfılasyona ınat dıye bırsey cıkarmıslar. yok tl vs. hıcbırseye ındırım gelmıyor. ben olsam bende kabul etmezdım

    17
    2
    yanıtYanıtla
    TÜRK:

    Bu tür futbolcular vatan haini.

    2
    13
    yanıtYanıtla
    cem:

    normaldr. . atalarının parasını kullanmk istemiş zırto

    10
    3
    yanıtYanıtla
    Gerek yok:

    Vatana hainlikden başka bir şey değil bu, oynadığın ülkenin birimini almakdan daha doğal ne olabilir, en azından desdek olmak için bile insan kedi istemeli bunu ama nerde burnu havadalara

    7
    6
    yanıtYanıtla
    efe can:

    iyi söylüyonda adres yanlis sözlesmeyi yapana söyle bunlari.

    yanıt6
    yanıt1
    zeynebim istanbullu:

    bu ülke nin parasını kabul etmeyen lede sıkıntı var

    2
    9
    yanıtYanıtla
    kamilim çorumlu:

    türkçe yazmayı bilmeyenlerde ise daha büyüğü

    yanıt12
    yanıt0
    Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title