Haberler

İmralı'da Bölücübaşı ile Görüşen Avukatlara Geniş Güvenlik Önlemi

İmralı Adası'ndaki Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan ile Görüşen Avukatlar, Gemlik İlçesine Döndü. Avukatlar İçin Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı. Görüşmenin Ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'na Gelen Avukatların Bulunduğu Araca Saldırmak İsteyen 50 Kişilik Grup, Polis Tarafından Engellendi.

İmralı Adası'ndaki terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile görüşen avukatlar, Gemlik ilçesine döndü. Avukatlar için geniş güvenlik önlemleri alındı. Görüşmenin ardından İlçe Jandarma Komutanlığı'na gelen avukatların bulunduğu araca saldırmak isteyen 50 kişilik grup, polis tarafından engellendi.

Yaklaşık 1 ay sonra bugün İmralı Adası'nda müvekkilleri Öcalan ile görüşen avukatları Ömer Güneş, Mustafa Eraslan ve Osman Çelik için geniş güvenlik önlemleri alındı. Adadaki görüşmenin ardından Gemport Limanı'ndan İlçe Jandarma Komutanlığı'na beyaz bir minibüsle gelen avukatlara, burada toplanan kalabalık saldırmak istedi. Polisin ellerinde Türk bayrakları bulunan gruba müdahale etmesi, ıslıklarla protesto edildi. Avukatları taşıyan minibüsün ilçe Jandarma Komutanlığı'na giriş ve çıkışı sırasında

muhtemel bir saldırının önüne geçilmesi için trafik kesildi. Yaklaşık 10 dakika içeride kalan ve tedirgin oldukları gözlenen avukatlar, daha sonra da Yalova'ya doğru hareket etti.

(RF-İHS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title