Haberler

İmperial Hastanesi'nden Protokole İftar

Trabzon Özel İmperial Hastanesi protokol üyelerine iftar yemeği verdi.

Trabzon Özel İmperial Hastanesi protokol üyelerine iftar yemeği verdi.

Trabzon'da düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan, Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürü Musa Bulut, Trabzon Sağlık İl Müdür Yardımcıları ve davetliler katıldı.

Burada bir konuşma yapan Özel İmperial Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik, 2007 yılında açılan hastanenin sağlık alanında önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Çelik "İmperial Hastanesi'nin öyküsü 2007 yılında başladı. 2007 yılından bu zamana kadar geçen süre içerisinde 65 kişi olan yatak kapasitesini 134'e kadar çıkardık. Bugün itibari ile poliklinik sayısı günlük ortalama bin 250, ameliyat sayısı da ortalama 30' lara ulaştı. Bu sayılara bakıldığı zaman aslında İmperial Hastanesi bu bölgede sağlık alanında bir boşluğu doldurduğunu veya sağlık alanında bir merkez statüsünü yakalamış olduğunu görüyoruz. Yine o zaman 200 kişiyle başlayan personel sayımız bugün 450'lilere ulaştı ve içerisinde 50 ye yakın doktor sayısı var. Yani bu bölgede istihdam açısından iyi bir yer yakaladığımızı düşünüyoruz. Hedeflerimiz var ve büyük. En büyük hedefimiz bölge halkının merkezlere kaymadan sağlık sorunlarının bölgemizde çözülmesi ve bunun içinde İmperial Hastanesi bir sağlık merkezi olmak istiyor. Bunun için gayretlerimiz var ancak bunlar sadece bizimle beraber olmuyor. Büyüklerimizin desteklerine ve yardımlarına ihtiyacımız var" dedi. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ayşe Sula Köseoğlu Fatih Çelik Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title