Haberler

İmparator Photoshop Hilesine İsyan Etti: Irak Referandumunda Ne İşim Var

Güncelleme:

İbrahim Tatlıses, 16 Nisan'da çekilen fotoğrafı üzerinde photoshop'la oynayıp Kuzey Irak referandumuna katılmış gibi paylaşım yapanlara "Benim ne işim var" sözleriyle tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses,16 Nisan anayasa değişikliği referandumunda çekilen fotoğrafıyla photoshop'la oynayan bazı sosyal medya kullanıcılara isyan etti.

Kendisinin Kuzey Irak'taki referandumda oy kullanmış gibi gösterildiği fotoğrafla ilgili Instagram'dan paylaşım yapan İmparator, "Akıl var, mantık var; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim Irak Referandumunda ne işim var...!!!" dedi.

"BENİM NE İŞİM VAR"

İşte Tatlıses'in paylaşımı:

Ben doğruları kanıtlamaktan bıktım, bazı boş insanlar photoshop yapıp, insanları kandırmaktan, bana saldırmaktan bıkmadı. Güzel kardeşlerim bilin istedim; 16 Nisan Anayasa Referandumunda oy kullanırken paylaştığım fotoğrafa, bazı kendini bilmezler photoshop yapıp Irak Referandumu'nda oy kullanmışım gibi göstermiş. Akıl var, mantık var; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak benim Irak Referandumunda ne işim var...!!! Yalan, dolan bile bir zeka gerektiriyor işte, yazık!!! Arkadaşlar ben tam bir buçuk senedir İzmir'deyim, bunu herkes biliyor ne yapmak istediğinizi de anlamış değilim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Irak Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title