Haberler

İmkansız Aşk'ın Yazarından Jest Şarkı

Güncelleme:

Aslı Gündoğan'ın 'Aşkın Nefesi' adlı beklenen albümü Seyhan Müzik etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Gündüzleri özel bir hastanede çalışan, akşamları ise şarkı söyleyen, birkaç dizi ye de ses vermiş olan Aslı Gündoğan'ın 'Aşkın Nefesi' adlı beklenen albümü Seyhan Müzik etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Hazırlığı bir buçuk yıldır süren ve toplam 9 şarkının yer aldığı albümde Hırsız Polis dizisi için yazıp söylediği 'İmkansız Aşk' şarkısı ile gönüllere taht kurmuş Cem Yıldız'ın da düzenlediği ve ilk defa dinleyici ile buluşacak olan bir eseri de yer alıyor. Seyhan Müzik etiketi ile çıkan albümün ilk klibi ise Söz ve Bestesi Aslı Gündoğan'a ait olan 'Ama' şarkısına 'Zerda', 'Bir İstanbul Masalı', 'Asi', 'Kanıt' gibi birçok dizide görüntü yönetmenliği yapan Faik Çayır tarafından çekildi.

TANITIM GECESİNE ÇOK SAYIDA SANATÇININ YANISIRA ÜNLÜ TİYATROCU DENİZ ORAL'DA KATILDI…

'GÜNDOĞAN'I ALBÜM TANITIM GECESİNDE DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI'

Taksim'de elit bir mekan da yapılan tanıtım gecesinde Gündoğan'ı dostları yalnız bırakmadı. Ünlü tiyatro oyuncusu Deniz Oral ise onur konuğu olduğu gece de söylediği şarkılar ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

AŞKIN NEFESİ
Ama
Söz & Müzik: Aslı Gündoğan
Ağla Gözlerim
Söz : Reyhan Demirci
Müzik : Cem Yıldız
Haketmedikçe
Söz & Müzik: Filor Uluğ Benli
Yar
Söz & Müzik: Aslı Gündoğan
Dünya
Söz & Müzik: Aslı Gündoğan
Zümrüt Bakışlım
Söz : Behram Altunal
Müzik : Aslı Gündoğan
Pes
Söz & Müzik: Semra Tunç
Aslı
Söz & Müzik: Aslı Gündoğan
Gel
Söz : Behram Altunal
Müzik : Aslı Gündoğan



HİKAYESİ…

GÜNDÜZ HASTANEDE GECE SAHNEDE

Aslında hep bildik hep tanıdık bir hikaye Aslı'nınki fakat yine de biraz iç burkuyor, çokça da takdir topluyor... Hayatın gerçekliğiyle yüzyüze bir yaşam mücadelesi ama bir o kadar hayallerinin peşini bırakmayan, onun için de savaşan bir hikayenin sahibi Aslı… Hayalleri onun peşinde, o hayallerinin. Bir çemberde hem kendi yaşamaya çalışıyor hem de onları yaşatmaya.

O günler, epey gerisinde kalsa da az biraz sürgün bir hikayenin de sahibi Aslı. 1938'de ailesi Dersim'den Manisa'ya sürülmüş. Aslı, o günleri Manisa'nın bir köyünde anneannesi ve dedesinden dinlemiş. Hem hikayelerini dinlemiş, hem de kendi hikayesinin de sebebi, yüreğe dokunan sesini onlara dinletmiş.

ÖĞRETMENİ KEŞFETTİ

Sesinin güzelliği öğretmeni tarafından keşfedilen Aslı Gündoğan, ilk müzik tecrübesini 12 yaşındayken Manisa Salihli Belediyesi'nin Türk Halk Müziği Korosu'nda solo müzik söyleyerek kazandı. 5 yıl boyunca farklı şehirlerde akşamları hem şarkı söyledi, hem de üniversite sınavlarına hazırlandı. Bu süreçte Ege Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan özel şan dersleri almayı da ihmal etmedi. İlkay Akkaya'nın son albümünde de vokal yapmış olan Aslı, Türkiye'de çekilen ilk Kürtçe drama dizisi olan Siya Mem-u Zin'de de Kürtçe bir şarkı okuyarak yüreklere dokunmuştu. Şimdi Aslı, güftesinde de bestesinde de kendi imzasını taşıyan eserleriyle kendi imkanları dahilinde bir albüm çıkarma gayretinde.

MÜZİK AŞKI ASLI'YI BIRAKMADI

2005 yılında Kocaeli Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Tıbbi Sekreterlik bölümünü kazandı. Üniversitede tamamladığı eğitimin ardından ise hem okuduğu mesleği icra etmek hem de içindeki müzik aşkını yaşatmak adına İstanbul'a yerleşmeye karar verdi. İstanbul'da özel bir hastanenin ameliyathane servisinde tıbbi sekreter olarak görev yapan Aslı Gündoğan'ın peşini müzik aşkı hiç bırakmadı. Aslı, gündüzleri hastalarına yardımcı olurken, akşamları o güzel sesiyle dinleyenlerine iç çektiriyor.

Gündüzün stresini akşam atıyorum

Aslı, akşamları çalışmaktan da mutlu olduğunu söylüyor ve anlattığı hikayesinde kendisini şöyle seslendiriyor: "Doğuştan gelen sesimi er ya da geç değerlendirmek istiyordum. Müzikle her zaman iç içe oldum. Gündüz hastanede de kendi kendime şarkı söylediğim çok oluyor. Gündüzün stresini akşam sahnede atıyorum. Kazandığım para ile hem kendi geçimimi sağlıyorum, hem aileme destek oluyorum, hem de müzikal anlamda kendimi geliştiriyorum. Hayalim kendi bestelerimi bir albümde toplamak."

Kaynak: Bültenler / Güncel

gündoğan istanbul seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title