Haberler

IMF Başkanı: "Kriz Henüz Geride Değil"

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss -Kahn, Küresel Krizin Henüz Geride Bırakılmadığını ve İşsizliğin Halledilmesinin Zor Bir Sorun Olmaya Devam Edeceğini Söyledi.

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Dominique Strauss-Kahn, küresel krizin henüz geride bırakılmadığını ve işsizliğin halledilmesinin zor bir sorun olmaya devam edeceğini söyledi.

Strauss-Kahn, Londra'da düzenlediği basın toplantısında, krizin geride bırakılmadığını ve krizin birçok sonucunun üstesinden gelinmesi gerektiğini belirterek, bu sonuçların başında bir süre daha halledilmesi zor bir sorun olarak kalan işsizliğin geldiğini ifade etti.

IMF Başkanı, "şu an, krizden çıkış stratejilerini yürürlüğe koyma zamanı olmadığını, talebi desteklemeye devam edilmesi gerektiğini" belirtti.

Strauss-Kahn, İngiltere'nin başkenti Londra'da yapılan G-20 zirvesinin, G-20 ülkeleri ve IMF'nin her defasında iyileşen ilişkisi çerçevesinde, "beraber yürüdüğünü" gösteren iyi bir toplantı olduğunu da ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title