Haberler

İmamoğlu'nda Bülent Ecevit Parkı açıldı

İmamoğlu Belediyesi'nin yapımını gerçekleştirdiği Bülent Ecevit Parkı törenle hizmete açıldı.

İmamoğlu Belediyesi'nin yapımını gerçekleştirdiği Bülent Ecevit Parkı törenle hizmete açıldı. Seçimlerin hemen ardından 3 ay gibi kısa bir sürede İmamoğlu'na park kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, "Ne söz verdiysek en kısa sürede yerine getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Açılış töreninde konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da İmamoğlu'ndaki en büyük sorunların başında gelen içme suyu sıkıntısını çözecekleri müjdesini verdi. İlçedeki içme suyu şebekesinin 12 kilometrelik bölümünün asbestli borulardan oluştuğunu, bunların acilen yenilenmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:

"Seçim döneminde de söz verdik. İmamoğlu'nun içme suyu sorununu çözeceğiz. İlçenin su sorunu çözmek için 160 kilometre hat döşeyeceğiz. Fakat hepsinden önemlisi 12 kilometrelik asbestli boruların değişimi. Ben İmamoğlulu hemşehrilerime zehirli, sağlıksız su içirtmem. Su sorununuzu bu dönemde tamamen çözeceğiz."

Başkan Zeydan Karalar; İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ı yaptıkları hizmetlerden dolayı kutlayarak, "İki genç kardeşimizi kutluyorum. Gece gündüz demeden hizmet için çalışıyorlar. Kasım kardeşimiz 3 ay gibi bir sürede bu güzel parkı halkına armağan etti. Hem de Kıbrıs Fatihi Bülent Ecevit'in adını koyarak çok da güzel bir anlam yükledi" diye konuştu.

Beyaz güvercinlerin uçurulduğu park açılışı için gerçekleştirilen törene, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Milletvekilleri Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Burhanettin Bulut, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar ile ilçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit İmamoğlu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title