Haberler

İmamoğlu ile İBB'nin projesine karşı çıkan taksiciler kameralar önünde tartıştı

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, UKOME toplantısı öncesinde taksi temsilcileri ile bir araya geldi geldi. Gergin geçen görüşmede İmamoğlu, taksi temsilcisinin sesini yükselterek konuşması üzerine "Sesinizi yükseltmeyin" diyerek çıkıştı.

İstanbul'da yıllardır taksi plakası verilemezken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile taksiciler arasında "yeni taksi plakası projesi" konusunda tartışma yaşandı. İmamoğlu, görüşme sırasında taksicilerden birinin sesini yükseltmesi üzerine tepki gösterdi.

Ekrem İmamoğlu, UKOME toplantısı öncesinde taksi temsilcileri ile bir araya geldi. Görüşmede İBB'nin kiralamayı düşündüğü 6 bin taksi konusunda polemik yaşandı. İBB'nin yeni taksi plakası kiralamasına karşı çıkan bir grup taksici ile İmamoğlu arasında şu diyalog gerçekleşti:

İmamoğlu: Uber diye bir muhatabımız yok. İstanbul'un taksisi. Merak etmeyin biz adaleti koruruz.

Taksici: Başkanım neden kiralama yoluna gidiyorsunuz?

İmamoğlu: Niye satacağım sana? Mecbur muyum, mecbur muyum sana satmaya, sana plaka satmaya mecbur muyum?

Taksici: Neden kiralama yoluna gidiyorsunuz?

İmamoğlu: Hizmet kalitesini kontrol edeceğim. Benim vatandaşım...

Taksici: Belediye İETT'yi kontrol edemiyor.

İmamoğlu: Sesinizi yükseltmeyin, sesinizi yükseltmeyin!

Taksici: Yok ben böyle konuşuyorum.

İmamoğlu: 6 bin tane otobüsü ben böyle tek kalemde yönetmek için karar aldırttım Meclis'e. Bir otobüs bir yerde 70 bin lira kazanacak, öbür otobüs açlıktan ölecek, tek standarda getirdik hepsini, kiraladık personeli de... Bize ait kiramızı ödeyeceğiz otobüs sahibine, hepsi de bizi alkışladı. Bak biz otobüslere tek bir regülasyon oluşturduk. Öyle bağıran çağıran bilmem kimse yok, biz bütün sorumluluğu üstümüze aldık otobüslerde. Nasıl idare edemiyor muşuz otobüsü? Tam aksine idare edecek sistemi kurduk biz. Son çıkan Meclis kararı öyle.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu İstanbul Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title