Haberler

İmamların Ölümüne Sebep Olan Sürücüye 36 Bin 500 YTL Para Cezası

Samsun'un Kavak İlçesinde, Çorum'da Yapılacak Hac Seminerine Giden İmamları Taşıyan Otomobilin, Gurbetçi Ailenin İçinde Bulunduğu Minibüs ile Çarpışması Sonucu Meydana Gelen Trafik Kazasında 2 İmamın Hayatını Kaybetmesiyle İlgili Yargılanan Minibüs Sürücü Önce 5 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı, Daha Sonra Hapis Cezası 36 Bin 500 YTL Para Cezasına Çevrildi.

Samsun'un Kavak ilçesinde, Çorum'da yapılacak hac seminerine giden imamları taşıyan otomobilin, gurbetçi ailenin içinde bulunduğu minibüs ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 imamın hayatını kaybetmesiyle ilgili yargılanan minibüs sürücü önce 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı, daha sonra hapis cezası 36 bin 500 YTL para cezasına çevrildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Samsun-Ankara Yolu 40. kilometresi Çakallı Köprüsü rampasında 16 ay önce meydana geldi. Giresun'da görevli imamları Çorum'da düzenlenecek olan hac seminerine ve sürücüsü tespit edilemeyen 28 EK 809 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Ahmet B. (33) yönetimindeki 34 GS 3309 plakalı minibüs ile çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan imam Hasan Durgut (50) ve imam İsmail Memiş (40) hayatını kaybetti. Olayla ilgili Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, hakkında "ölüme

sebep olmak" suçundan dava açılan minibüs sürücüsü Ahmet B.'nin yargılanmasına bugün devam edildi. Tutuksuz olarak yargılanan Ahmet B., Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 85/2 Maddesi gereği önce 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Daha sonra hakkındaki hapis cezası günlüğü 20 YTL'den toplam 36 bin 500 YTL para cezasına çevrildi.

(MAY-SA-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title