Haberler

İmamlar Okulun Parke Taşlarını Döşedi

Karabük'te Görev Yapan İmamlar, 'Kardeş Kurum Kardeş Kuruluş' Projesi Kapsamında Topladığı Para ile Bir Okulun Parke Döşemesi Yaptırdı.

Karabük'te görev yapan imamlar, ''Kardeş Kurum Kardeş Kuruluş'' projesi kapsamında topladığı para ile bir okulun parke döşemesi yaptırdı.

Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, yaptığı açıklamada, Vali Can Direkçi'nin başlattığı "Kardeş Kurum, Kardeş Kuruluş" projesi çerçevesinde Merkeze bağlı Cumayanı Köyü İlköğretim Okulu'nu kardeş okul olarak seçtiklerini söyledi. Merkezde görev yapan 235 imamdan toplanan 11 bin YTL ile okulun parke taşı döşemesini yaptıklarını belirten Kolukısaoğlu, "Proj çerçevesinde camilerimizde görev yapan imamlar arasında kampanya başlattık. İmamlarımızın gösterdiği yoğun destek ile 11 bin YTL para toplanarak, kardeş okulumuzun parke taşı döşemesine aktardık. Valiliğimizin başlattığı 'Haydi Kızlar Okula' projesi kapsamında maddi durumu yetersiz olduğu belirlenen öğrencilere de 9 ay süresince aylık 40'ar YTL veriyoruz. Eğitim konusunda her zaman okullara katkı sağlayacağız" dedi.

(YE-SD-Y)

01.02.2008 19:54 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title