Haberler

İmamının Kaçırdığı İddia Edilen Kızdan Haber Alınamıyor

Ordu'da, Uydudan Yayın Yapan Bir Televizyona Alt Yazı Evlenme İlanları Vererek Genç Kızları Tuzağına Düşürdüğü İddia Edilen İmamlıktan Atılma M.y. ile İlişkiye Girdiği Belirtilen K.k.(18) Adlı Genç Kızın 20 Gündür Kayıp Olduğu Bildirildi.

Ordu'da, uydudan yayın yapan bir televizyona alt yazı evlenme ilanları vererek genç kızları tuzağına düşürdüğü iddia edilen imamlıktan atılma M.Y. ile ilişkiye girdiği belirtilen K.K.(18) adlı genç kızın 20 gündür kayıp olduğu bildirildi.

Gölköy İlçesi'ndeki evlerinden 28 Aralık 2006 tarihinde ayrıldığı ve o günden bu yana kayıp olduğu belirlenen K.K.'nın babası Avni Kaşık, kızını aramadığı yer bırakmadı. Son olarak gazetelerde, bir uydu yayını yapan TV'ye alt yazı evlenme ilanları vererek genç kızlarla ilişkiye girdiği iddia edilen imamlıktan atılma M.Y. ile kızının resmini gören baba Avni Kaşık, imamın evine giderek kızını istediğini, ancak bulamadığını söyledi. Avni Kaşık, "28 Aralık sabahı kaldığı babaannesinin evinden ayrılınca bir daha kendisini göremedik. O gündür bugündür her tarafta kızımı arıyorum. Hayatından endişe ediyorum. Biz imamın kaldığı köye gidip kendisini bulduk ama kızımı tanımadığını ve görmediğini söyledi. Haliyle elimde bir delil olmadığı için ne yapacağımı şaşırdım" dedi.

(MAK-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title