Haberler

İmam Hatip Liseleri Arası Kuran-ı Kerim, Ezan Okuma ve Hafızlık Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Tarafından Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Olarak İmam Hatip Liseleri Arasında Kuran-ı Kerim Okuma, Ezan Okuma ve Hafızlık Yarışması Düzenleneceği Belirtildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Sosyal ve Kültürel Faaliyetler olarak İmam Hatip Liseleri arasında Kuran-ı Kerim okuma, Ezan okuma ve hafızlık yarışması düzenleneceği belirtildi.

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, yarışmanın 16 Mart 2008 Pazar günü yapılacağını belirtti. Girgin, "Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Sosyal ve Kültürel Faaliyetler olarak İmam Hatip Liseleri arasında yarışma düzenlenecek. Maden-İş Sendikası'nda yapılacak olan programda Zonguldak İmam Hatip Lisesi ilahi Korosu, İmam Hatip Liseleri arası Kuran-ı Kerim Okuma yarışması, İmam Hatip Liseleri arası Ezan Okuma yarışması, İmam Hatip Liseleri arası Hafızlık yarışması, Karaelmas İlahi Korosundan ilahiler ve yarışma sonuçlarının açıklanmasının ardından ödül dağıtımına geçilecek" dedi.

(ET-ET-Y) 10.03.2008 17:14 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title