Haberler

İlyasova'dan Barcelona Açıklaması

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Oklahoma City Thunder'da forma giyen milli oyuncu Ersan İlyasova, kariyerinin en iyi yıllarının Barcelona Lassa'da oynadığı dönem olduğunu söyledi.

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Oklahoma City Thunder'da forma giyen milli oyuncu Ersan İlyasova, kariyerinin en iyi yıllarının Barcelona Lassa'da oynadığı dönem olduğunu söyledi.

Son olarak NBA ekiplerinden Oklahoma City Thunder'a takas edilen İlyasova, yeni takımına uyum süreci ve kariyerine ilişkin İspanya basınına açıklamalarda bulundu.

"NBA Global Games" kapsamında hafta içinde konuk oldukları İspanya'da Barcelona Lassa'yı 92-89 yendikleri maçı hatırlatan milli oyuncu, Oklahoma City Thunder'a uyum sürecinin devam ettiğini belirterek, "Takıma alışmaya çalışıyorum. Bu ikinci maçtı, bazı şeyleri halen oturtmaya ve sezona hazırlanmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Takım olarak öncelikle savunma oyununu geliştirmeye çalıştıklarını kaydeden İlyasova, 2007-2009 yılları arasında formasını giydiği Barcelona'nın, deneyim açısında NBA'deki gelişimine önemli katkısı olduğunu vurguladı.

İspanya basketbolunun Avrupa'nın en iyileri arasında yer aldığını kaydeden Ersan, "Bu ligdeki takımlar oldukça yüksek seviyede oynuyor. Amerika'dan gelen birçok iyi oyuncu var ve her zaman birlikte mücadele ediyorlar. Barcelona'da iki sene oynadım ve bu, kariyerimin en iyi yıllarıydı." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Oklahoma City Thunder Ersan İlyasova Barcelona Lassa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title