Haberler

İlyas Tüfekçi, Bandırmaspor Teknik Direktörü Oldu

Balıkesir Süper Amatör Küme Takımlarından Bandırmaspor'da Teknik Direktörlük Görevine Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Eski Milli Futbolcusu İlyas Tüfekçi Getirildi.

Balıkesir Süper Amatör Küme takımlarından Bandırmaspor'da teknik direktörlük görevine Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski milli futbolcusu İlyas Tüfekçi getirildi.

Teknik direktör Erdi Demir'in geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazasında bir kişinin ölümüne neden olmasının ardından tutuklanarak cezaevine girmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine İlyas Tüfekçi getirildi. Bandırmaspor Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına yeni teknik direktör İlyas Tüfekçi'yle birlikte katılan Bandırmaspor Kulübü Basın Sözcüsü Göksel Karlahan, ara transfer döneminde takıma kattıkları 5 yeni oyuncu ve teknik direktör İlyas Tüfekçi'yle güç kazandıklarını söyledi. Basın

sözcüsü Karlahan, "Erdi Demir'in başına gelen talihsiz olayın ardından değişik hocalarla görüşüldü. Sonunda geçmişte büyük deneyimleri olan İlyas Tüfekçi'yle anlaştık. Takımımızın amatör kümede olması nedeniyle hocamızı biraz zor ikna ettik" dedi. Ara transfer dönemimde transfer ettikleri futbolcuları da tanıtan Karlahan, "Takımdan ayrılan 5 futbolcunun yerine İzmirspor'dan defans oyuncusu Umut Bugay, Şırnakspor'dan santrafor Barış Önder, Kahramanmaraşspor'dan orta saha oyuncusu Hakan Menekşe, Fatih

Karagümrükspor'dan orta saha oyuncusu Ahmet Cem Çorakçı ve Balıkesirspor'dan sağ kanat oyuncusu Mahir Kılıç'ı transfer ettik. Önümüzdeki maçtan sonra bir hafta bay kalacağız, bu arada yeni oyuncularımızda takıma alışacaktır" dedi.

Bandırmaspor'un yeni teknik direktörü İlyas Tüfekçi ise 3. Lig'e yükselmek için mücadele vereceklerini ifade ederek, "Teknik direktörlük hayatımda 14 yılım bitti. Bu 14 yılda büyük bölümde hep birinci ve ikinci ligde çalıştım. Belki sizler gibi benim yakınlarım, dostlarım da Bandırma'ya gelmemi yadırgadılar, amatör lige geldiğim için. Ama ben bir futbol adamıyım ve o kompleksleri aşmış birisiyim. Futbol yaşamımda çok az futbolcuya nasip olacak şeyleri yaşadım. Antrenörlükte de başarılar yaşadım. Bir yıl

önce de İstanbul'dan böyle teklif gelmişti ama düşünmeden reddetmiştim. Bandırmaspor'a gelmeme kızımın da etkisi oldu, o çalışmamı istedi. Bandırma'ya amatör küme hiç yakışmıyor. Buradaki amacımız elele verip 3.Lig'e yükselmek. Önümüzdeki aylarda bizi çok zor haftalar bekliyor" diye konuştu.

Fenerbahçe ve Galasataray'da uzun yıllar futbol oynayan 18 kez A Milli Takım formasını giyen İlyas Tüfekçi, futbol yaşamından sonra Çanakkale Dardanel, Mersin İdman Yurdu, Karabükspor, Altay, Göztepe, Sivasspor, Elazığspor ve Vanspor gibi takımları çalıştırdı. İlyas Tüfekçi son olarak sezon başında Kırşehirspor Teknik Direktörlüğü'nü yapmıştı.

(MEY-MFS-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title