Haberler

İlyas Aslan 2. Kez Başkanlığa Seçildi

Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlyas Aslan, güven tazeledi.

Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlyas Aslan, güven tazeledi.

Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Genel Kurul'u Çınar Otel'de gerçekleştirildi. Oda Başkanı İlyas Aslan, tek liste ile girdiği seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurul'a odaya kayıtlı çok sayıda şoför esnafın yanı sıra, MHP Kütahya Milletvekili ve Kütahya Belediye Başkan Adayı Alim Işık, AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Esnaf Oda Başkanları katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile açılan Genel Kurul'da Divan Başkanlığı görevini Kütahya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Enver Erdoğan yaptı. Gündemin sıradaki maddesi gereğince Bilanço ve gelir-gider hesapları okundu. Bu raporların da ibrasının ardından, oda yönetimi oy birliği ile aklandı.

Yönetimin ibra edilmesinin ardından oda üyelerine teşekkür eden Başkan İlyas Aslan, görev aldıkları 2010 yılından itibaren şoför esnafının sorunları için çalışmalarını tüm güçleri ile sürdürdüklerini söyledi.

Oda üyelerinin kanunlar çerçevesinde tüm sorunlarına çözümler arandığını ifade eden Aslan, "Esnaf ve Sanatkarımızın sorunlarının çözümleri noktasında her zaman esnafımızın destekçisi olduk. Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını gerektiğinde bakanlıklara taşıdık ve çözümü oralarda aradık" dedi.

Kütahya Belediye Başkan adaylarından Yeni kamyon garajının yerinin belirlenmesi, Ticari taksi duraklarının yenilenmesi, ve Halk Otobüsleri duraklarının yenilenmesi konusunda söz istediklerini belirten Başkan İlyas Aslan, "Yaklaşık 600 bin üyesi olan ülkemizin en büyük meslek kuruluşlarından biriyiz. ve bundan gurur duyuyoruz. Yurt sathına yayılmış örgütlerimizle birlikte üzerimize düşen görev ve sorunlulukların bilinciyle, üyelerimize ve halkımıza hizmet ediyoruz" İfadelerini kullandı.

Kütahya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlyas Aslan'ın ardından söz alan MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, yapılan genel kurulun şoför esnafına hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, İlyas Aslan Başkanlığındaki yeni yönetim, Ahmet Ali Yel, Kamil Mutlu, Gıyas Fidan, Ethem Kuru, Galip İpek, Cengiz Yılmaz, Murat Keskin ve Adem kamsız'dan oluştu.

Denetim Kurulunda ise İsmail Gündoğdu, Mustafa Arslanhan ve Zafer Bayır görev aldı. (HD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Saraçoğlu Alim Işık Ak Parti Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title