Haberler

İller Bankası "Şampiyon" Sporcuları Ödüllendirdi

İller Bankası Spor Kulübü, Büyükler ve Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda madalya kazanan Nur Tatar, Rukiye Yıldırım ve Tuğba Ayva'yı cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek Nur Tatar, İller...

İller Bankası Spor Kulübü, Büyükler ve Ümitler Avrupa Tekvando Şampiyonası'nda madalya kazanan Nur Tatar, Rukiye Yıldırım ve Tuğba Ayva'yı cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

2012 Londra Olimpiyatları'nda Türkiye'yi temsil edecek Nur Tatar, İller Bankası Genel Müdürü Ahmet Candan, tarafından 20 cumhuriyet altınıyla ödüllendirildi.

İller Bankası Macunköy Sosyal Tesisleri'nde yapılan ödül törenine Ahmet Candan'ın yanı sıra, İller Bankası Spor Kulübü Başkanı Bahaettin Kaplan, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin ve antrenör Cihat Kutluca da katıldı.

Ahmet Candan, çatıları altında spor hayatlarını sürdüren ve büyük başarılara imza atan sporcularla gurur duyduklarını söyledi.

Candan, "Nur Tatar çok büyük, tarihi bir başarıya imza attı. Ülkemizi Londra Olimpiyatları'nda temsil edecek olması göğsümüzü kabartıyor ve gurur duyuyoruz. Rukiye Yıldırım ve Tuğba Ayva da bize çok önemli başarılar ve mutluluklar yaşattı. Gelecekte onların da olimpiyatlara katılma başarısı göstereceklerine inanıyorum" dedi.

Federasyon başkanı Metin Şahin de, kulüplerin desteğine vurgu yaprak törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Türk sporunun gelişiminde kulüplere çok büyük görevler düşüyor. İller Bankası'nı bugüne kadar spora verdiği destekten dolayı kutluyorum. Nur Tatar'ın spor zirvesinde ülkemizi, Ankara'yı ve de İller Bankası'nı başarıyla temsil edeceğine inancım tam."

Nur Tatar da Londra'dan madalya ile dönme sözü verdi. Kendisine verilen desteklere teşekkür eden başarılı sporcu, "Olimpiyatlara katılacağım için çok heyecanlıyım. Ülkemi, kulübümü en iyi şekilde temsil edip, Londra'dan madalya ile döneceğim" diye konuştu.

Törende Tuğba Ayva'ya 10, Rukiye Yıldırım'a da 5 cumhuriyet altını verildi.

Nur Tatar, İngiltere'nin Manchester kentinde yapılan Avrupa Şampiyonası'nda altın, Rukiye Yıldırım ise bronz madalya kazandı.

Tuğba Ayva ise Yunanistan'da yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya elde etti.

Muhabir: Yahya Oğuz

Yayıncı: Hüseyin Doğru - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Rukiye Yıldırım İller Bankası Nur Tatar Londra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title