Haberler

İlkokul Öğrencilerinden Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Adıyaman'da ilkokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Mehmetçik için yazdıkları mektupları askerlik şubesine teslim etti.

Adıyaman'da ilkokul öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla Mehmetçik için yazdıkları mektupları askerlik şubesine teslim etti.

İnönü İlkokulu'nda eğitim gören 30 öğrenci, ellerinde Türk bayraklarıyla Adıyaman Askerlik Şubesi önüne gelerek, yetkililerle görüşmek istedi.

Öğrenciler, Mehmetçikler için yazdıkları mektupları Askerlik Şube Başkanı ve Garnizon Komutanı Albay Davut Kulalar'a teslim etti.

İnönü İlkokulu Müdürü Abdullah Sivil, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin Afrin'deki savaşan kahraman Mehmetçikler için mektup yazdıklarını söyledi.

Mektupları Garnizon Komutanlığına teslim ettiklerini ifade eden Sivil, "Şu an barış içerisinde çocuklarımız eğlenip eğitimini sürdürebiliyorsa o kahraman Mehmetçiklerimiz sayesindedir. Çocuklarımızın masumiyetle yazdıkları mektupları, askerlik şubesine teslim ettik. Allah, askerlerimize zafer nasip etsin." dedi.

İnönü İlkokulu 3'üncü sınıf öğrencisi Fatmanur Geyik ise kahraman askerler için mektup yazdığını belirtti.

Geyik, mektubunun içeriğini şu sözlerle aktardı:

"Sevgili asker ağabeylerim, ben Adıyaman İnönü İlkokulu'ndan yazıyorum. Sizleri televizyondan görüyorum. Allah, sizlere yardım etsin. İnşallah sizin sayenizde terör sona erecek. Her ne kadar yanınızda bulunmasak da gönlümüz hep sizinle. Biz burada oynuyor, gülüyor vakit geçiriyorsak, sizin sayenizde yapıyoruz. Biliyorum ki başaracaksınız. Allah size kolaylık versin. Bizim için çok değerlisiniz. Asker ağabeylerim, vur vurabildiğin, koru koruyabildiğin kadar. Sana bu yakışır. Asker ağabeylerim sizleri çok seviyorum."

Öğrenciler, daha sonra Askerlik Şubesi önünde toplu fotoğraf çekildi.

Kaynak: AA / Güncel

Adıyaman Afrin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title