Haberler

İlköğretim Okulunda Kan Aktı

Halkalı'daki TOKİ Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'nda İki Öğrenci Arasında Çıkan Tartışma Kanlı Bitti. Öğrencilerden Biri, Arkadaşı Tarafından Falçata ile Yaralandı.

Halkalı'daki TOKİ Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu'nda iki öğrenci arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Öğrencilerden biri, arkadaşı tarafından falçata ile yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Halkalı İstasyon Mahallesi TOKİ Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu 5-D sınıfı öğrencisi Özgür Şahin, okul arkadaşı R.K. ile tuvalette tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından sınıfa giren Özgür Şahin, peşinden gelen R.K.'nin saldırısına uğradı. R.K., yanında taşıdığı falçata ile Özgür'ü vücudunun birçok yerinden bıçakladı. Alnından kulağına kadar derin bir yarık ve sırtının çeşitli bölgelerinde yaralar oluşan Özgür Şahin, kanlar içinde kaldı. Özgür'ün yardımına, bağrışmaları duyarak

sınıfa koşan öğretmeni İdris Bayşu yetişti. Özgür Şahin, öğretmeni tarafından Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bu sırada olayı duyan Özgür'ün ailesi hastaneye koştu. Panik içinde çocuklarının sağlık durumunu öğrenmeye çalışan Özgür ailesi, okula falçata sokulabilmesine tepki gösterdi. Esma Şahin, evde oturduğu sırada gelen bir telefonla olayı öğrendiğini belirterek, "Bir öğrenci oğluma saldırmış. Tartışmışlar. Oğlumu vücudunun her tarafından yaralamış" dedi.

Baba Emin Şahin ise, "İşyerindeydim, telefonla haber verdiler. Hemen okula geldim. Oğlum sakin bir çocuktur, kavgacı değil. Bıçakla yaralanmış. Öğrencinin okula falçatayı nasıl soktuğunu merak ediyorum. Bu tür şeylerin okula girmemesi lazım. Konunun takipçisi olacağım ve dava açacağım" diye konuştu.

Özgür Şahin, acil serviste yapılan gerekli müdahalelerin ardından taburcu edildi. Hastane çıkışında uğradığı saldırıyı anlatan Özgür, "Yüzümü yıkayacaktım. R.K. geldi ve boğazımı sıktı. Ben sınıfa girdim. Öğretmen masasının oradaydım. Yine geldi ve bana bıçakla saldırmaya başladı. Yaralandım. Bana kimse yardım etmedi" ifadelerini kullandı.

Polis, olayın ardından kaçan R.K.'nin yakalanması için soruşturma başlattı.

(CC-EY-EY-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title